La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira sacseja les xarxes amb aquesta foto de més d'un milió de 'm'agrada'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira, des que es va separar de Gerard Piqué i ha superat tot el que va viure en un passat, està imparable a les xarxes socials penjant fotos i vídeos que sempre agraden moltíssim.

Què sabem? La cantant de Barranquilla es troba a Los Ángeles, a Califòrnia, gravant noves cançons que pròximament, sembla ser, estaran disponibles. I és que Shakira s'ha refugiat en el món de la música per superar tot el drama i dolor que ha viscut amb la separació de Gerard Piqué, després de dotze anys de relació.

Què ha passat? La cantant del Waka Waka ha publicat una imatge en el seu compte d'Instagram que ha agradat moltíssim i que acumula més d'un milió de 'm'agrada'. Una foto que suma quasi 10.000 comentaris.

En profunditat: Shakira, que ha passat uns dies de vacances a Mallorca, s'ha retratat en un estudi de gravació de Los Ángeles, on es troba actualment. Una imatge per anunciar que durant els pròxims mesos hi haurà noves cançons seves en el mercat. No se sap si en les cançons que publicarà continuarà atacant a Gerard Piqué o no. Tot un misteri per descobrir. En la imatge, la cantant llueix una samarreta de tirants de color clar i uns pantalons amples a conjunt. Una foto on Shakira presumeix de treballadíssim físic. "Els divorcis haurien de ser eterns", "La cintura no menteix", "Quin cul", "Estàs més bona i més dura" o "Extremadament sexy" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Durant les últimes hores s'ha parlat d'un possible pau i calma entre Shakira i Gerard Piqué. Una situació de tranquil·litat que arriba després de molts mesos de mals rotllos i conflictes. I és que sembla que l'exparella estaria respectant el conveni de separació al peu de la lletra, per perjudicar el menys possible als seus dos fills en comú, Milan i Sasha.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira