La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira, d'incògnit: les seves vacances secretes a Mallorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Shakira continua gaudint d'un estiu frenètic, lluny de la seva casa a Miami, que de moment ha aprofitat per visitar Londres i París, Costa Rica, Puerto Rico... i Mallorca. La cantant, que ha marxat aquest dimecres amb un avió privat, ha mantingut completament en secret el seu viatge a l'illa balear.

Què en sabem? Segons ha avançat el portal Look del digital OK Diario, Shakira marxava en avió des de Palma aquest dimecres al matí. La seva visita a l'illa de Mallorca no havia transcendit públicament, així que tampoc se sap ben bé quants dies fa que hi era ni amb la companyia de qui. Unes vacances totalment hermètiques de les quals no ha compartit ni una sola imatge a les seves xarxes socials, on habitualment és molt activa. A les seves últimes publicacions, fa tot just una setmana, era amb els seus fills a Califòrnia a l'estadi de Los Angeles Dodgers. 

En detall: Aquesta no és la primera vegada que Shakira escull les illes Balears per passar uns dies durant l'estiu de 2023. Fa poques setmanes, l'artista colombiana va ser a Eivissa en un resort del qual només va sortir per anar a sopar amb Lewis Hamilton i veure un concert de Quevedo.

A més, mentre Shakira era a Mallorca, Gerard Piqué i Clara Chía feien noves passes en la seva relació. La parella ha decidit instal·lar-se en una mansió a Cabrils, a peu de muntanya i amb vistes al mar, que guarda un vincle amb la cantant: és la casa on ella va viure quan va arribar a Catalunya fa més de deu anys, i va ser allà on va passar el seu primer embaràs abans de marxar al que seria el domicili familiar d'Esplugues de Llobregat.

Categoria: La Jungla