La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Accident de Shakira a Miami, a punt de deixar una dona sense cames: el moment

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira està d'actualitat per l'últim que ha fet a Miami i no ha deixat indiferent a ningú. Un episodio molt delicat i complicat on quasi deixa invàlida a una dona que no tenia la culpa de res.

Què sabem? Quan no està en els estudis de gravació, Shakira gaudeix de la vida al màxim. Si pot ser a prop del mar que a ella li encanta. I precisament això és el que ha fet. La cantant ha passat una jornada molt refrescant amb els seus fills en una moto d'aigua.

Què ha passat? Una jornada que a punt ha estat d'acabar molt malament. I és que la cantant quasi atropella a una dona, fins al punt de deixar-la sense cames. Tenim la imatge del moment i la veritat que és impactant.

En detall: Va ser ahir dimecres 6 de setembre a la tarda quan el programa Y ahora Sonsoles es va fer ressò de la polèmica sortida de Shakira amb moto d'aigua. Una sortida que en un principi anava la mar de bé, però que a últim moment es va complicar molt. I és que la cantant, en el moment d'aparcat la moto d'aigua, va donar més força de l'habitual a l'aparell. De manera que la moto va agafar velocitat, va enfilar-se a sobre una tarima i Shakira a punt va estar de deixar sense cames a una dona que en aquell precís moment estava damunt de la tarima. La foto és aquesta:

 

Per acabar: Durant les últimes hores Shakira també ha recordat al seu pare a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet amb una foto en blanc i negre, on tots dos presumeixen de la seva forta unió. Una fotografia per desitjar al seu pare un aniversari feliç, tot i que fa mesos està molt delicat de salut i el seu estat preocupa molt tant a la cantant com a la resta de la seva família. "Feliç aniversari al meu millor amic i a l'amor de la meva vida", escriu l'ex de Gerard Piqué juntament amb l'emoticona d'un cor de color vermell.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira