La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Anabel Pantoja puja moltíssim la temperatura: dues fotos sense res de roba a la piscina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La que va ser col·laboradora del programa Sálvame està d'actualitat a causa de la seva ruptura amb Yulen Pereira, que es va produir fa uns mesos.

Què sabem? Anabel Pantoja es prepara per estrenar el seu propi programa de televisió. Un programa on viatjarà per diferents parts del món, tal com s'ha sabut recentment. Una nova etapa professional que combina amb la seva faceta a les xarxes socials, com a influencer, que li permet guanyar una elevada quantitat de diners.

Què ha passat? Anabel Pantoja ha pujat molt la temperatura a les xarxes socials. Ho ha fet amb dues fotos que no paren de rebre comentaris i tota mena de reaccions. Dues imatges on Anabel apareix sense res de roba mentre gaudeix d'un refrescant bany en una piscina. Dues fotos que ha compartit durant les últimes hores en el seu compte d'Instagram, on cada dia acumula més seguidors.

En profunditat: En la primera imatge, amb unes ulleres de sol, apareix mirant a càmera mentre es tapa els pits amb les mans i té mig cos dins l'aigua. A la segona imatge, d'esquena a càmera, es posa lentament dins l'aigua. Una publicació que acumula més de 62.000 'm'agrada'. Entre els comentaris que es poden llegir destaquen els següents: "T'agrada molt exhibir-te", "No sé per què sempre surts sense roba", "El que millor saps fer és despullar-te", "Ets molt ordinària" o "Només t'agrada ensenyar i treure't la roba". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Pantoja (@anabelpantoja00)

Per acabar: Unes crítiques a les quals Anabel Pantoja no ha respost. Dues imatges amb les quals Anabel Pantoja passa olímpicament de totes les crítiques que rep darrerament, després de deixar-ho amb Yulen Pereira. També cal tenir en compte que des de Sálvame, des de fa temps, critiquen l'actitud d'Anabel perquè diuen que és molt altiva i prepotent i que sembla que ara no recordi quins són els seus orígens. I és que Anabel va guanyar la popularitat que té ara gràcies a participar durant molts anys en el programa de les tardes de Telecinco. "Aquí estic i aquí seguim", escriu ella a les xarxes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram