La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

El programa 'Sálvame' posa llenya al foc: Ana Obregon no té 68 anys. En té més

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La presentadora i actriu, Ana Obregón, és notícia perquè s'acaba de convertir amb mare gràcies a la tècnica de la gestació subrogada.

Què sabem? Ana Obregón està molt tocada arran de la mort del seu únic fill, Àlex, que va perdre la vida a causa del càncer ara fa tres anys. Una mort que Obregón ha intentat superar de totes les maneres, però no ha pogut. Per aquest motiu, sembla ser, que s'ha animat a convertir-se en mare, per a sorpresa de tothom. Una notícia molt comentada i que no ha deixat a ningú indiferent.

Què ha passat? Ha estat durant la tarda del dimecres 29 de març, hores després que la revista Hola publiqués la seva impactant portada, quan Ana Obregón ha parlat per primera vegada. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram. La presentadora i actriu s'ha fet ressò de la portada de la revista que acabem de mencionar i ha dit que les havien "pillat", a ella i la seva criatura, que també es diu Ana. Unes paraules amb les quals deixa clar que ella no tenia ni idea que hi havia fotògrafs seguint els seus passos. També ha dit: "Ha arribat la llum plena d'amor a la meva obscuritat. Ja mai més tornaré a estar sola. He tornat a viure". Una publicació a les xarxes que no para d'acumular comentaris per a tots els gustos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

A més: La notícia d'Ana Obregón, sent mare de nou, s'ha comentat a totes les tertúlies de programes de ràdio i televisió. A Telecinco s'ha comentat a tots els programes de la seva graella, inclòs Sálvame, com no podia ser d'altra manera. El presentador de l'espai, Jorge Javier Vázquez, s'ha mostrat duríssim amb la presentadora i actriu. Entre altres coses ha dit: "Crec que a Ana Obregón, durant el seu dol, se li han acceptat moltes coses perquè enteníem tots que estava malament. Però si no fos Ana Obregón ningú entendria que una senyora vulgui ser mare amb 68 anys. El que m'inquieta és la llei natural". Unes paraules amb les quals el presentador de Badalona incideix amb la diferència d'edat entre mare i filla.

Per acabar: Precisament ha estat parlant de la diferència d'edat quan Antonio Montero, col·laborador del programa Sálvame, ha posat més llenya al foc dient, suposadament, l'edat real que té Ana Obregón. "Ella va fer 40 anys el 18 de març de l'any 92, que és el mateix any que va néixer el seu fill Àlex, que en pau descansi, el dia 23 de juny. Només s'ha de sumar". Segons Montero, la presentadora i actriu no tindria 68 anys com es diu, sinó 71.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco