La Jungla
Jorge Javier, Belén Esteban i Lydia Lozano a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier, Belén Esteban i Lydia Lozano a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

El metafòric retrobament de Jorge Javier amb Lydia i Belén Esteban: "Us trobo a faltar"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Javier, Belén Esteban i Lydia Lozano a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier, Belén Esteban i Lydia Lozano a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Aquest dilluns, Cuentos Chinos ha ressorgit l'esperit de Sálvame quan Jorge Javier ha connectat amb Belén Esteban i Lydia Lozano, que es trobaven a les portes de la ubicació on s'ha celebrat l'últim funeral de María Teresa Campos, a Pozuelo de Alarcón.

En detall: Amb motiu del funeral de María Teresa Campos, el programa de 'La fábrica de la tele' ha volgut estar present en l'últim adeu a la mítica presentadora que va conduir nombrosos formats a Telecinco.

  • Després d'aconseguir parlar amb destacats convidats abans d'entrar, la reportera del programa, Natalia Lombardo, ha connectat en directe amb Jorge Javier, ja que es trobava amb Belén Esteban i Lydia Lozano, després d'haver sortit del funeral.

Què han dit: Només iniciar la connexió, Jorge Javier ha saludat amb estima a les seves amigues i excompanyes de Sálvame: "Té una mica de metafòric que ens ajuntem tots tres per parlar d'una persona amb qui hem estat i viscut tantíssims anys... d'una autèntica mestra d'això a què ens dediquem, que és la televisió". Seguidament, les excol·laboradores han compartit com han vist el funeral:

  • Belén Esteban ha destacat de la cerimònia les paraules de Carmen, la neta de María Teresa i filla de Carmen Borrego, i quan ha cantat Poveda: "M'he emocionat molt quan ha parlat la seva neta Carmen, i he plorat molt quan ha cantat Miguel Poveda 'Algo se me fue contigo, madre'".
  • D'altra banda, Lydia Lozano ha fet èmfasi en l'emoció que ha generat el funeral i la falta del presentador: "Estava molt bé organitzat tot i hem plorat tots. (...) Jorge, jo t'he trobat a faltar perquè recordo que sempre deies que des de petit et vas criar amb la Campos. No has vingut per feina, que és meravellós, però t'he trobat a faltar...".

En profunditat: Seguidament, els protagonistes del moment no han pogut evitar parlar d'ells. Belén ha demanat al càmera del programa que enfoqués a Pilar Vidal, que es trobava allà present, i Jorge Javier ha bromejat: "Que no surti gaire, que és d'una altra cadena ara...", ha dit abans d'enviar-li petons.

  • I Belén també ha compartit una exclusiva amb Jorge, quan li ha confessat que ja no s'ha de dirigir a ella com Belén, sinó com "La Patrona", i ha mostrat un tatuatge que s'ha fet al braç amb les dues paraules.

Per últim: El presentador, visiblement emocionat, ha volgut dedicar unes paraules a Lydia i Belén: "Ara que us veig m'adono que us trobo a faltar", paraules que han provocat el somriure de les ex de Sálvame: "I nosaltres a tu i a tots".