La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Col·laborador d'Antena 3 riu de Jorge Javier Vázquez: dur missatge que elimina

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 21 de setembre de 2023. 15:07
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Des de fa temps Telecinco i Antena 3 estan en peu de guerra per les audiències. Unes audiències que aquesta temporada, de moment, està guanyant Antena 3. I és que els espectadors troben molt més interessant el contingut que ofereixen des del grup Atresmedia que de Mediaset. A més molts col·laboradors que abans apareixen a Telecinco han canviat de cadena i ara surten a Antena 3, on se senten més còmodes, lliures per dir la seva i els hi paguen més diners.

Què sabem? Un col·laborador d'Antena 3, a través de les seves xarxes socials, ha dedicat un dur missatge al presentador català de Badalona. Un missatge rient-se d'ell que ha acabat eliminant de les xarxes.

Què ha passat? Des de fa unes setmanes Jorge Javier Vázquez té programa a Telecinco, durant les nits del dilluns al dimecres. L'espai es diu Cuentos Chinos i fa la competència a El Hormiguero, que s'emet a la mateixa hora a Antena 3, presentat per Pablo Motos.

En detall: Un col·laborador del programa El Hormiguero ha carregat contra el presentador de Badalona. Ho ha fet a través del seu compte de X. Un missatge on el d'Antena 3 riu del presentador català i de la mala audiència que està fent amb el seu programa Cuentos Chinos. Un espai que tot i portar dues setmanes en antena no acaba d'enlairar-se i registra dades molt baixes. El missatge l'ha escrit Damián Mollá, que en el programa El Hormiguero dona vida a Barrancas. Les paraules de Mollá contra Vázquez han estat les següents: "El surimi a quin contenidor va?".

Per acabar: Un desafortunat missatge que el d'Antena 3 ha acabat eliminant per no generar conflicte. Unes paraules amb les quals Mollá ve a dir que el programa de Vázquez és una merda i que s'hauria de tirar a les escombraries. Respondrà Jorge Javier Vázquez al missatge de Damián Mollá?

 

Categoria: La Jungla