La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Incomodíssima pregunta de Jorge Javier al seu convidat, que es nega a respondre

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Ahir a la nit Telecinco va emetre, de deu a onze aproximadament, el programa del català Jorge Javier Vázquez. Un espai que inicialment s'havia d'emetre de dilluns a dijous, però que ahir es va saber que seria només de dilluns a dimecres. D'aquesta manera els dijous a la nit Gran Hermano VIP pot començar a les deu i tenir millors dades d'audiència.

Què sabem? El convidat d'ahir en el programa Cuentos Chinos va ser l'actor Juanjo Artero, que va saltar a la fama quan era un nen gràcies a la mítica sèrie de televisió Verano azul.

Què ha passat? De totes les preguntes que li va fer Jorge Javier al seu convidat, n'hi va haver dos que el van molestar bastant. Una especialment. Una pregunta que Artero va preferir no respondre i quedar-se per a ell la resposta.

En detall: Jorge Javier va insistir a saber quants diners havia guanyat per capítol Juanjo Artero quan gravava la sèrie Verano Azul. L'actor es va negar en donar una xifra, tot i saber-la. Va ser després d'insistir molt quan l'actor va donar algun detall. No va donar la dada exacta però sí una aproximació. Tot i que la pregunta que realment va molestar a Artero i que va preferir no respondre va ser la que Vázquez li va fer sobre Rodolfo Sáncho. Aprofitant que Artero i Sancho són amics, el presentador va voler saber què en pensa Artero de tot el que ha fet el fill de Sancho, actualment tancat a la presó a Tailàndia per suposadament matar i tallar a trossos a una persona. "Prefereixo no respondre", va dir Artero, molt contundent, mostrant-se molt incòmode per la pregunta del presentador.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Vázquez genera incomoditat en els convidats del seu programa. Fa uns dies ho va fer amb Bárbara Rey. L'ex de Joan Carles va anar al programa i va sortir molt decebuda amb l'entrevista que li havia fet el català. Tant és així que Rey havia de col·laborar amb el programa com a comentarista i es va sentir tan malament i tant incòmode en l'espai que finalment va dir que no participaria. Qui serà el següent convidat en sentir-se incòmode amb les preguntes de Jorge Javier?

Categoria: La Jungla