La Jungla
Oriana Marzoli a 'GH VIP 8'
Foto: Oriana Marzoli a 'GH VIP 8' | Telecinco
Televisió

'GH VIP' desemmascara Oriana Marzoli i ella explota: molt males formes

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Oriana Marzoli a 'GH VIP 8'
Foto: Oriana Marzoli a 'GH VIP 8' | Telecinco

Aquest diumenge, com bé va anunciar Telecinco, GH VIP ha mostrat els motius i les imatges de l'abandonament per sorpresa d'Oriana Marzoli el darrer divendres. En conseqüència, l'exconcursant ha esclatat contra el programa.

D'on venim: El darrer divendres 29 de setembre, GH VIP va anunciar l'abandonament d'Oriana per sorpresa de tothom i, fins i tot, dels concursants. Davant l'anunci del programa, Oriana es va pronunciar a les xarxes socials "desmentint categòricament que hagués abandonat GH VIP".

En detall: Aquest diumenge, Ion Aramendi ha iniciat el debat de GH VIP 8 assegurant que el programa mostraria les imatges completes de l'abandonament d'Oriana i ha desmentit les informacions que assenyalaven que Daniele, el xicot d'Oriana, anava a entrar al programa: "La relació contractual era només amb Oriana. Ella volia que entrés el seu xicot, però mai hi va haver un acord perquè això passés".

  • A les imatges es pot veure com Oriana va anar al confessionari a comunicar que no estava disposada a rebre insults d'Alex Caniggia, per haver-li dit "ridícula" en diverses ocasions.
  • A més, Oriana demanava parlar amb el seu representant: "No m'importa una merda, jo me'n vaig. Vull que m'obriu la porta ara mateix".
  • D'altra banda, l'exconcursant va demanar a l'organització de GH VIP sortir de la casa: "Obra'm aquesta merda, que me'n vull anar". I, seguidament, el presentador ha aclarit les imatges: "La porta de producció dona al carrer, ningú fa fora Oriana, ella és la que decideix que vol sortir. Una altra cosa és que se'n penedeixi un cop fora. No parlarem de les males formes amb què parla a l'equip, però les imatges no menteixen i les decisions són decisions".

En profunditat: El programa també ha emès unes imatges que retracten el comportament d'Oriana a la casa de Guadalix de la Sierra, unes imatges que no han deixat gens bé a la jove influencer per la seva actitud, les paraules i les formes durant el seu pas per GH VIP 8.

Què en diu Oriana: En resposta a les imatges emeses pel programa de Telecinco, Oriana ha reaccionat a les seves xarxes socials amb uns vídeos i uns textos carregant contra el programa. L'exconcursant explica que va sortir del confessionari per parlar amb producció respecte a si Daniele entraria o no al programa, però assegura que més tard va tornar a entrar per assajar la prova setmanal mentre el programa feia unes trucades. Aquestes són les declaracions més destacades de Marzoli:

  • "Tant és mentida que la porta del confessionari no dona al carrer, sinó als passadissos que rodejen la casa".
  • "Després del moment en el confessionari, surto a parlar amb ells per la porta de producció, em donen una pastilla que es posa sota la llengua perquè estava 'nerviosa' (...) i torno a entrar a la casa a assajar el ball".
  • "Hi ha imatges, està l'hora que ho demostra, i l'àudio mentre assajo i li dic a Gustavo i Marta que la pastilla que m'han donat em té marejada".
  • "Jo mai vaig abandonar. Tant és així que, mentre feia les maletes, i entre llàgrimes li preguntava a una de les executives: "De veritat m'esteu fent fora?".