La Jungla
Oriana Marzoli a 'GH VIP'
Foto: Oriana Marzoli a 'GH VIP' | Telecinco
Televisió

Telecinco anuncia que Oriana abandona 'GH VIP', però ella ho desmenteix: "Se sabrà tota la veritat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Oriana Marzoli a 'GH VIP'
Foto: Oriana Marzoli a 'GH VIP' | Telecinco

La tarda d'aquest divendres, Telecinco ha confirmat l'abandonament d'Oriana Marzoli de GH VIP, tant al programa Así es la vida com a les xarxes oficials del format. Tot i això, la ja exconcursant s'ha pronunciat desmentint la notícia a les seves xarxes socials.

Què en sabem: Sandra Barneda ha comunicat la notícia d'última hora a Así es la vida, així com les xarxes socials oficials de GH VIP: "Última hora: Oriana abandona GH VIP 8".

  • Al debat de diumenge, presentat per Ion Aramendi, el programa oferirà imatges i motius de l'"abandonament d'Oriana".
  • La web de Telecinco indica que "Oriana Marzoli ha decidit abandonar el reality" i, seguidament, assenyala que "la concursant venia patint una severa baixada en el seu estat d'ànim aquests dies i no ha cregut que pogués remuntar-ho".

En detall: El 'Súper' ha reunit a tots els concursants en el saló de la casa de Guadalix de la Sierra per informar de la sortida d'Oriana del reality, fet que els concursants no podien creure en un primer moment: "Atenció, si us plau. Vull comunicar-vos una cosa: 'Oriana ha abandonat el concurs'".

En profunditat: Tot i que la notícia s'ha viralitzat al moment a les xarxes socials, minuts després, Oriana s'ha pronunciat a les seves xarxes socials contra la versió de GH VIP: "Desmenteixo categòricament que hagi abandonat GH VIP 8".

Què en diu Oriana: L'exconcursant s'ha pronunciat en un post d'Instagram on ha desmentit la versió oficial i ha negat que hagués abandonat el reality. Aquestes han estat les seves declaracions:

  • "Qualsevol informació oficial i/o extraoficial que diu que jo he abandonat és falsa de tota falsedat".
  • "Ja se sabrà tota la veritat, per la qual em reservo el dret d'exercir les accions legals pertinents".
  • "Gràcies a tots els meus fans i seguidors pel suport, mai us hauria defraudat".

D'on venim: Tot i prometre-ho quan va entrar a GH VIP 8, Oriana torna a ser fora del reality com ja va fer a GH VIP 6, quan va abandonar el format només dos dies després de l'estrena per "les condicions extremes" de l'inici de l'edició. A més, també ho va fer a Supervivientes, on el seu pas per l'illa va durar tan sols quatre dies.

Categoria: La Jungla