La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Antonio David Flores destrossa Jorge Javier Vázquez per la fi del seu programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El programa de Jorge Javier Vázquez ha arribat a la seva fi, després de tres setmanes en antena. Una cancel·lació a causa de la baixa audiència. D'ara endavant el programa serà substituït per un programa diari de Gran Hermano, per repassar l'actualitat de la casa, que serà presentat per Lara Álvarez, que torna a la tele després de punxar fort amb el programa que va presentar durant l'estiu a la cadena.

Què sabem? Antonio David Flores, enemic de Jorge Javier, ha carregat contra el presentador i ha aprofitat la cancel·lació del programa Cuentos Chinos per dir-li de tot. Una delicada situació pel català de Badalona que es repeteix mesos després de la cancel·lació del programa Sálvame, després de 14 anys en antena.

Què ha passat? Antonio David Flores ha presumit de la seva mala bava i ha atacat durament al presentador català. Flores s'ha rigut de la situació de Vázquez i del fet que Telecinco hagi decidit cancel·lar el seu programa.

En detall: Antonio David Flores, en el seu canal de Youtube, on comenta notícies de la televisió després de quedar-se sense feina, ha atacat durament a Jorge Javier Vázquez, que no està passant un bon moment després de quedar-se sense programa. Flores, entre altres coses, ha donat les gràcies a tots els seus seguidors per fer boicot al programa i ajudar que tingui poca audiència. També ha dit que els espectadors, segons ell, estan farts del català i no el volen veure més a la televisió.

A més: Antonio David Flores, en el seu canal de Youtube, també ha parlat de la baixa audiència de Telecinco i ha mencionat a presentadors d'altres cadenes que fins ara competien amb Vázquez en el mateix horari. "Estic desitjant veure'ls vestits de Shin Chan en un mem".

Per acabar: Flores ha acabat dient el següent: "El karma ha arribat a Jorge Javier Vázquez. Gaudeix del teu karma, no sé què passarà amb tu d'ara endavant". Unes paraules que el presentador català no ha respost i no se sap si ho farà, a causa de la mala relació que manté amb Antonio David Flores, i perquè tampoc li vol donar un segon de protagonisme.

Categoria: La Jungla