La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Allau de missatges a Jorge Javier Vázquez per la cancel·lació del seu programa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La cadena Telecinco està passant per uns moments molt complicats. I és que cap dels programes que actualment té a la graella acaben de funcionar entre els espectadors. En el grup de comunicació hi ha una forta crisi i els directius de la cadena no saben com gestionar-la, ni què fer, per remuntar les dades i tenir més audiència.

Què sabem? Aquesta setmana s'ha sabut que la cadena ha decidit cancel·lar el programa Cuentos Chinos  després de quasi tres setmanes en antena. El nou programa de Jorge Javier Vázquez, produït per La Fábrica de la Tele, no ha aconseguit les dades d'audiència esperades i dia rere dia s'ha anat ensorrant.

Què ha passat? Davant la notícia de la cancel·lació del seu programa, moltíssimes han estat les persones que han fet arribar al de Badalona missatges plens d'afecte. I és que per a Jorge Javier aquest és un dur moment. El català ja va estar de baixa amb la cancel·lació del programa Sálvame i va tornar a la tele a principis de setembre amb moltes ganes i energia. La història ara es torna a repetir i Telecinco retira de la graella un altre programa seu.

En detall: Ahir a la nit Jorge Javier, en el seu compte d'Instagram, va publicar un missatge dient que lamenta el fracàs del seu programa i no haver sabut arribar a més gent. Un sincer missatge on el presentador també felicita els programes de la competència per saber-ho fer bé i tenir audiència i èxit. Una publicació que acumula més de 37.000 'm'agrada'. Molts han estat els famosos que no han dubtat en fer arribar al de Badalona unes paraules d'ànim. Laura Fa, per exemple, ha estat una d'elles. El presentador Risto Mejide, també ho ha fet. El còmic català Josep Ferré, que va participar en la recta final del programa Sálvame, també ha escrit unes paraules. I Susi Caramelo, companya de Jorge Javier a Cuentos Chinos, i amb qui el de Badalona tenia una gran complicitat, també li ha dedicat un missatge. "Espero que s'hagi pogut veure la gran complicitat que tenim tu i jo. Espero que la tele ens torni a ajuntar i que la vida mai ens separi", escriu la còmica, trista pel tancament del programa. Foto de tots dos en l'últim programa:

Per acabar: Ara el futur de Jorge Javier és incert. No se sap quin serà el nou projecte del català dins la cadena, o si s'agafarà un any sabàtic com va fer Jordi González poc abans d'acabar el seu contracte de cadena a Telecinco. Jorge Javier està lligat amb Mediaset fins a l'any 2025.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió