La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier Vázquez fitxa a una famosa actriu catalana amb problemes econòmics

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El programa Cuentos Chinos, de Jorge Javier Vázquez a Telecinco, no para d'incorporar cares noves. Si fa res i menys l'espai nocturn fitxava a la filla d'Isabel Pantoja, Chabelita, com a col·laboradora, ara ha fitxat a una altra famosa. És actriu i catalana.

Què sabem? El programa del presentador català s'emet de dilluns a dimecres, tot i que inicialment estava previst que també s'emetés durant els dijous a la nit. Però la cadena, en els últims dies, ha pres una dràstica decisió, a causa de la baixa audiència del format, i ha eliminat el programa els dijous a la nit per donar més espai a Gran Hermano, la gran aposta d'aquesta temporada de Mediaset.

Què ha passat? Una famosa actriu catalana s'ha incorporat com a col·laboradora en el programa de Jorge Javier, que es va estrenar fa pocs dies. El seu debut va ser ahir a la nit, dimarts 26 de setembre.

En detall: Jorge Javier Vázquez ha fitxat pel seu programa a la seva amiga Melani Olivares. L'actriu catalana és coneguda, entre altres, per participar en la famosa sèrie de Telecinco, Aída, que va acabar l'any 2014. Melani va estrenar-se ahir en el programa nocturn amb una secció molt peculiar on dues persones competien per veure qui menjava més hamburguesa en menys d'un minut. Foto:

Per acabar: Una nova font d'ingressos per a Melani Olivares, que no està travessant el seu millor moment econòmic. Així ho va confessar ella mateixa durant el mes de juliol en una entrevista que va concedir en el diari El Mundo. Olivares, nascuda a Badalona, va admetre que companys de professió, com la també catalana Yolanda Ramos, li han hagut de deixar diners. "He hagut de demanar diners a amics meus com Yolanda Ramos, Carmen Machi i Willy Toledo. Ells són fantàstics i me'n van deixar. No em fa vergonya admetre-ho i ho he fet també amb altres amics meus. És un orgull poder comptar amb gent així", va dir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco