La Jungla
Melani Olivares, en una imatge d'arxiu
Foto: Melani Olivares, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Melani Olivares ho explica tot dels seus problemes econòmics: Yolanda Ramos li va deixar diners

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Melani Olivares, en una imatge d'arxiu
Foto: Melani Olivares, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Melani Olivares torna a estar d'actualitat per la promoció del seu nou llibre, Momento Re. Una nova etapa professional, per la qual està fent un tour d'entrevistes, i que contrasta amb la situació que va travessar fa molt pocs anys, quan durant la pandèmica de la covid es va quedar sense feina ni diners.

Què en sabem? En una entrevista al diari El Mundo, l'actriu de Badalona ha recordat que durant la crisi sanitària es va quedar "sense un euro", perquè el sector del cinema se'n va anar en orris. Va entomar la situació com una oportunitat per reciclar-se, perquè "que et truquin no depèn de tu, i has d'estar preparat per quan arribi l'oportunitat estar a full i que la feina no se l'emporti un altre". Mentre no tenia ingressos, alguns amics com Yolanda Ramos van passar-li diners.

Què diu Melani Olivares?

  • "Quan la cosa es va posar fotuda, vaig demanar diners als meus amics: Yolanda Ramos, Carmen Machi, Willy Toledo... i com que són fantàstics, me'ls van deixar".
  • "No em fa vergonya, jo ho he fet amb altres amics. És un orgull tenir gent així, però sembla que no queda bé dir-ho".
  • "Estic orgullosa que, quan no he arribat per mantenir els meus fills, he tingut amics que m'han dit que ells em sostenien".
  • "Sabent que tornaré les coses, és millor demanar-ho a un banc i que em sagnin?".

A més, Melani Olivares s'ha referit també als comentaris que han sorgit sobre la seva sexualitat, després que el 2021 fes públic que té una relació poliamorosa i que manté relacions amb homes i dones. Diu que no ho havia explicat abans perquè no li havia preguntat mai ningú, i rebutja ser catalogada com una persona bisexual: "M'agraden les persones i tinc sexe i relacions amb dones i homes. I què? Soc bisexual? Doncs no ho veig així, perquè no tinc gens d'interès en les etiquetes".

En detall: L'artista estira el fil de les seves relacions, i recorda el munt de crítiques que va rebre després de confessar que havia avortat d'un desconegut amb qui es va embolicar només una nit. "És increïble la quantitat d'homes que no superen que follem, perquè la dona ha de ser submisa i obedient. I amb l'edat, ni t'explico. Senyors, les dones de 50 anys també follem!", dispara abans de lamentar que als homes que els agrada el sexe se'ls titlli de "mascles" i, a elles, de "putes".

Categoria: La Jungla