La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Risto Mejide es posa fortíssim al gimnàs perquè estrena nòvia nova: qui és ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català del grup Mediaset, fa uns dies, va publicar una foto a les seves xarxes socials on presumia de músculs i braços. Un canvi físic que està fent gràcies a l'ajuda d'un entrenador personal.

Què sabem? El canvi físic de Risto Mejide, que es vol posar com si fos Hulk, té una explicació. I és que el presentador i escriptor català de Barcelona està de nou enamorat.

Què ha passat? Risto Mejide, presentador del programa Got Talent, refà la seva vida sentimental després de la seva separació amb Laura Escanes, amb qui té una filla en comú que es diu Roma. I també després de les anades i vingudes amb la seva última parella, Natalia Almarcha.

En detall: Laura Fa i Lorena Vázquez han estat les encarregades de destapar la nova il·lusió de Risto Mejide. El presentador està de nou enamorat i molt entregat. L'afortunada no és altra que Natalia Almarcha. Sí. Risto ha tornat amb la seva ex, després de deixar-ho moltíssimes vegades, per intentar que la seva relació funcioni per enèsima vegada. Segons les periodistes, Risto Mejide i Natalia aposten per anar lents aquesta vegada i fer les coses bé perquè tot funcioni.

A més: Natalia Almarcha sabíem que havia tornat amb el seu ex després de la ruptura de Risto Mejide. Un ex a qui ara ha deixat per tornar amb el presentador català. També sabíem que Natalia treballava com a farmacèutica a València. Una feina que ara ja no té perquè estaria centrada en una altra cosa. Una foto d'ella:

Per acabar: Risto i la seva ex, que ara és nòvia, Natalia Almarcha, no tenen plans, de moment d'anar a viure junts. La parella sí que ha fet acte de presència en conjunt a diversos esdeveniments, presumint d'amor de nou. Quant temps duraran aquesta vegada?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió