La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Risto Mejide diferent de com el recordes: calenta les xarxes presumint de cos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català de Mediaset, Risto Mejide, ha pujat la temperatura amb una de les fotos que ha publicat a les seves xarxes socials. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram durant el dijous 21 de setembre.

Què sabem? Des de fa temps Risto Mejide cuida molt el seu cos i imatge. Ho fa amb l'ajuda d'un entrenador personal que es diu Rodrígo Carretero. Un preparador físic que ajuda el català a transformar el seu cos per veure's millor camí dels 50 anys.

Què ha passat? L'ex de Laura Escanes i de la jove de València Natalia Almarcha ha mostrat la seva evolució física. Ho ha fet amb una imatge que s'ha fet davant del mirall deixant a més d'un i una amb la boca oberta.

En detall: "Entrenant que és gerundi". Aquesta és la frase que el català de Barcelona escriu amb la imatge que ha publicat a les seves històries d'Instagram. Una foto on Risto Mejide presumeix de volum i de braços tonificats. També presumeix de la seva nova imatge, que va estrenar fa uns dies quan es va tornar a posar davant de les càmeres en el programa Todo es mentira. Ara Risto Mejide porta el cap rapat i una voluminosa barba amb canes. Risto Mejide entrenant per convertir-se en Hulk, a continuació:

Per acabar: Recentment, Laura Escanes, que té una filla amb comú amb Risto Mejide, ha recordat el dia del seu casament amb Risto. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram. Escanes ha lamentat que el seu avi per part de pare no anés al casament, ja que no el van convidar. Ara Laura Escanes ha dit que li agradaria tornar-se a casar i que el seu avi anés al casament i hi pogués veure tot. Unes paraules d'Escanes amb les que insinua que la seva família per part de pare i Risto Mejide tenien mala relació i que Risto hauria pres la decisió de no convidar-los al casament.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram