La Jungla
Jorge Javier a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier Vázquez s'acomiada dels espectadors: "Toca fer les maletes..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Javier a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Tres setmanes després de l'estrena de Cuentos Chinos, Telecinco ha decidit cancel·lar definitivament el programa de Jorge Javier Vázquez per les seves audiències. A causa la decisió immediata, el presentador s'ha pronunciat a les xarxes socials per acomiadar-se dels espectadors.

D'on venim: El darrer dilluns 11 de setembre, Telecinco va estrenar Cuentos Chinos amb l'objectiu de fer front a El Hormiguero de Pablo Motos. I tot i els comentaris positius a les xarxes socials i convertir-se en trending topic cada dia d'emissió, la principal cadena de Mediaset ha decidit cancel·lar el programa de manera immediata "després de no haver obtingut els resultats esperats".

En detall: La dràstica decisió de Telecinco ha comportat que el programa no es pugui acomiadar dels espectadors i, en conseqüència, Jorge Javier s'ha acomiadat d'ells mitjançant les seves xarxes socials.

Què en diu Jorge Javier: Sense l'opció d'acomiadar-se des del programa, el presentador s'ha pronunciat a X i Instragram, on ha pogut dedicar paraules d'agraïment als seus espectadors i, també, als presentadors dels programes que han estat la seva competència directa durant aquestes setmanes. Aquestes han estat les declaracions de Jorge Javier:

  • "Vaig arribar al veïnat disposat a quedar-me durant molt de temps, però els lloguers estan pels núvols! No ho ha pogut ser. Des d'aquí les meves felicitacions més sinceres a Pablo Motos, Carlos Sobera i Wyoming".
  • "Estrelles perquè romanen a la franja gràcies a allò que tots busquem en començar un programa: l'èxit. Toca fer les maletes i, com ens va dir ahir Manuela Carmena: Seguir confiant en la vida. Sempre".
  • "Gràcies i perdó per no haver sabut trobar la clau de la vostra complicitat. Aquesta és la pena que em queda".

En profunditat: D'aquesta manera, el presentador estrella de Telecinco ha dit adeu als espectadors davant un futur incert a la cadena, ja que Jorge Javier continua amb un contracte de llarga duració amb Mediaset fins a l'any 2025.

  • Tot i les discretes audiències de Cuentos Chinos, gran part dels seguidors han plorat aquesta decisió de Telecinco, ja que es tractava d'una finestra de pluralitat i diversitat dins de la cadena.