La Jungla
Terelu Campos a 'La Plaza'
Foto: Terelu Campos a 'La Plaza' | RTVE
Televisió

Terelu Campos fitxa per un nou programa als matins de TVE, on ocuparà la funció de la seva mare

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Terelu Campos a 'La Plaza'
Foto: Terelu Campos a 'La Plaza' | RTVE

Aquest dimecres, Terelu Campos ha retornat a la televisió després de la mort de María Teresa Campos. Ho ha fet amb Jordi González a La Plaza, on serà col·laboradora habitual del programa. A més, també hem conegut que la tertuliana s'estrenarà també aquest dijous a Mañaneros.

D'on venim: Terelu Campos ha reaparegut a La Plaza on, entrevistada per González, ha parlat dels últims moments que va viure la seva mare i dels sentiments que ha viscut personalment.

  • Seguidament, la col·laboradora ha ocupat la seva posició juntament amb les seves companyes i han continuat el programa amb temes d'actualitat.

Què en sabem: Minuts més tard del seu retorn a La 1, RTVE ha anunciat que Apueste por una torna a la principal cadena de la televisió pública, 37 anys després, aquest mateix dijous 28 de setembre.

  • L'espai protagonitzat per Patricia Ballestero i María Teresa Campos, tornarà amb Terelu ocupant l'espai que tenia la seva mare i mantenint la rival original de la presentadora.
  • El format tornarà formant part del programa Mañaneros cada dijous, que presenta Jaime Cantizano, qui adoptarà el paper que va tenir Jesús Hermida en el seu dia.

En detall: El mític format de RTVE torna a La 1, per tant, després de la mort de María Teresa Campos i de la incorporació de la seva filla al renovat espai que va ocupar tants minuts l'any 1986.

  • L'espai recordarà l'original. Tal com ha informat TVE, estarà format per una taula, dues cadires, una llum zenital baixa i plans curts d'ambdues... amb l'objectiu d'assemblar-se a l'espai original.

En profunditat: Els temes que es tractaran a l'espai tindrà sempre un interès social, lluny dels enfrontaments problemàtics i polèmics, i més a prop dels temes del dia a dia.

  • El primer programa recuperarà la primera pregunta amb la qual es va estrenar la secció el 1986: "Si sabessis que la teva amiga li estan sent infidel, li ho diries o no?”.

A més, altres temes que protagonizaran la taula de Apueste por una són: “Les parelles: dormir al llit gran o llits separats”; “Les dones, amb sostenidor o sense?”; “La truita de patates: amb ceba o sense”; “En general: saludar amb dos petons o donar la mà?”; “Nens als casaments: sí o no?”.

Categoria: La Jungla