La Jungla
Carlo Costanzia a 'Y ahora Sonsoles'
Foto: Carlo Costanzia a 'Y ahora Sonsoles' | Antena 3
Televisió

El fill de Mar Flores condemnat a presó, però amb un gir radical: "No té culpa"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carlo Costanzia a 'Y ahora Sonsoles'
Foto: Carlo Costanzia a 'Y ahora Sonsoles' | Antena 3

Carlo Costanzia, el fill gran de la model Mar Flores, ha estat condemnat a presó durant gairebé dos anys per un delicte continuat d'estafa agreujada per un cas relacionat amb la compravenda de cotxes de luxe. Tot i això, unes declaracions del seu exsoci podria fer un gir radical al cas.

D'on venim: Després que l'Audiència Provincial de Màlaga hagi ratificat la condemna, el protagonista de la popular sèrie Toy Boy no podrà evitar la condemna de presó durant 21 mesos tot i tractar-se d'una pena inferior als dos anys. Aquest fet és degut a la ratificació de la condemna i, a la vegada, per tenir antecedents.

  • Pel que fa als seus antecedents, Costanzia ha estat detingut en diverses ocasions per delictes contra la seguretat viària i per delictes contra l'ordre públic.

En detall: El fill de Mar Flores, tal com ha explicat avui a Y ahora Sonsoles, ja hauria tornat els diners estafats i amb completa disposició a col·laborar amb la justícia. L'actor ha assenyalat que també es considera una víctima de Roberto, el seu soci del negoci fraudulent de compravenda de vehicles de luxe.

  • Després de conèixer la sentència, Carlo s'ha mostrat "sorprès" davant Sonsoles Ónega, ja que creia que el seu "pacte amb la Fiscalia era sòlid" i que no es trencaria després d'haver acordat tornar una quantitat de més de 100.000 euros.
  • L'actor també ha assenyalat un "mal assessorament" amb els advocats amb qui va comptar en un principi, que no haurien aportat unes proves essencials en el judici, unes declaracions de Roberto on exculparia Carlo.

Què en diu Carlo Costanzia: L'actor ha explicat que "en teoria no entrarà a presó", ja que ha complert ja 4 mesos dels 21 de la condemna. Això sí, estant en un règim de semillibertat amb una polsera telemàtica, ja que ell ja complia una altra condemna per conduir en un estat d'alcoholèmia i això li ha permès lligar les dues.

  • El primogènit de Mar Flores també ha assenyalat que Roberto continua en recerca i captura i ha volgut fer èmfasi a dir que qui ha tornat els diners és ell i no el seu soci: "Jo he pagat per Roberto, de més, que és l'última cosa que volia".

Què en diu Roberto: D'altra banda, Carlos Quílez hauria aconseguit pel programa d'Antena 3 unes declaracions en les quals se sent a Roberto assegurar que Carlo no seria conscient del negoci fraudulent: "Ell no té culpa de res". Aquestes són les declaracions més destacades de l'àudio:

  • "Està molt espantat (Carlo), dient que em denunciarà a mi també".
  • "Estic tirant pedres sobre la meva teulada, per què ho faria si no és veritat?".
  • "Aquest xaval no sabia res. Ell, en tot moment, pensava que s'estaven fent les coses correctes. El que ho ha fet incorrecte he estat jo, que per voler tapar un forat he obert un altre".
Categoria: La Jungla