La Jungla
Foto: | TVE
Televisió

Terelu Campos reapareix a TVE i fa aquesta greu acusació a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

Terelu Campos ha tornat a la televisió després de la dura mort de la seva mare, María Teresa Campos. Ho ha fet com a col·laboradora en el nou programa del català Jordi González, La Plaza, que s'ha estrenat aquesta tarda a dos quarts de set.

Què sabem? La que va ser col·laboradora i presentadora del programa Sálvame ha tornat a Televisió Espanyola, on va començar a fer pantalla de la mà de la seva mare.

Què ha passat? Terelu Campos ha ofert la seva primera entrevista a la televisió després de la mort de la seva mare, María Teresa Campos, amb 82 anys. Una entrevista molt esperada, on ha carregat durament contra Telecinco, la seva antiga cadena.

En detall: Terelu Campos ha dit que a la seva mare se li va parar la vida de cop i volta, quan es va quedar sense feina a la televisió, i que ha estat molt difícil conviure amb ella durant els últims onze mesos. "Estava molt fràgil i era conscient que alguna cosa li passava". Parlant de la seva mare, Terelu Campos ha acusat a Telecinco del declivi de la presentadora i comunicadora. Declivi tant de salut com professional. I és que Mediaset va tancar les portes a María Teresa Campos, quan tenia més de setanta anys, i no li va deixar presentar més programes perquè els directius de la cadena consideraven que era massa gran i no servia per estar davant d'una càmera. "Per a ella la tele era una gran injecció de vida. Ella volia que el públic la retirés de la pantalla i no va ser així. El públic mai la va retirar, sinó que ho va fer una empresa", ha dit Terelu atacant a Telecinco.

Per acabar: Una entrevista de quasi mitja hora on Terelu Campos també ha recordat els seus inicis a la televisió, molt jove, quan tenia poc més de 20 anys. També ha rebut un missatge de la seva germana Carmen Borrego, que continua vinculada a Telecinco on ara participa com a tertuliana en el programa de la catalana Sandra Barneda, que es diu Así es la vida.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Telecinco