La Jungla
Mercedes Milá
Foto: Mercedes Milá | RTVE
Televisió

Mercedes Milá torna a la televisió amb un innovador format propi d'entrevistes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mercedes Milá
Foto: Mercedes Milá | RTVE

Trenta-tres anys després, Mercedes Milá torna a RTVE per presentar No sé de qué me hablas, un format d'entrevistes que aprofundirà en el nostre passat recent mitjançant els testimonis i les experiències de gent jove.

D'on venim: No sé de qué me hablas estarà produït per RTVE en col·laboració amb Zanskar Producciones (Milá vs Milá, Scott y Milá, Planeta Calleja...), amb qui Mercedes Milá ha treballat en els seus darrers programes.

En detall: Mercedes Milá torna a RTVE amb un programa propi 33 anys després del seu últim projecte a la televisió pública. Mantenint el seu registre més afí a ella, el format serà un programa d'entrevistes.

  • A No sé de qué me hablas, la periodista mostrarà als més joves el país del qual venim gràcies a les entrevistes que guarda l'arxiu històric de RTVE i, a la vegada, també intentarà comprendre el present, on estem, escoltant els testimonis i experiències de la gent jove.
  • Cada entrega del programa tractarà una temàtica atemporal diferent, entrevistant a personatges coneguts relacionats amb l'assumpte de cada nit. Tant amb persones a qui mai abans ha entrevistat com persones rellevants que va entrevistar fa dècades i que tenen coses a dir en relació amb la temàtica escollida.

A més, el públic present a plató tindrà un paper actiu. Amb una representació variada, de diferents edats i amb diversos punts de vista, mostraran el reflex de la nostra societat amb l'objectiu que les opinions diverses aportin una nova perspectiva.

En profunditat: Tal com ha avançat FormulaTV, Milá no estarà sola conduint No sé de qué me hablas, sinó que la polifacètica Inés Hernand acompanyarà a la presentadora. D'aquesta manera, l'advocada, influencer i comunicadora s'estrenarà en aquest nou projecte, així com a tertuliana de La plaza. El nou magazín de Jordi González s'estrenarà aquest dimecres 27 de setembre a les tardes de La 1, acompanyat de Hernand, Terelu Campos i Ana Bernal, entre altres col·laboradores.

Categoria: La Jungla