La Jungla
Rodrigo Vázquez, Mónica Naranjo i Inés Hernand, presentadors del Benidorm Fest 2023
Foto: Rodrigo Vázquez, Mónica Naranjo i Inés Hernand, presentadors del Benidorm Fest 2023 | Europa Press
Famosos

Indignació d'Inés Hernand: Mónica Naranjo va cobrar molt més que ella al Benidorm Fest

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 21 d'abril de 2023. 15:10
Temps de lectura: 3 minuts
Rodrigo Vázquez, Mónica Naranjo i Inés Hernand, presentadors del Benidorm Fest 2023
Foto: Rodrigo Vázquez, Mónica Naranjo i Inés Hernand, presentadors del Benidorm Fest 2023 | Europa Press

Polèmica pels sous del Benidorm Fest 2023, que en les últimes hores ha provocat la reacció indignada de l'humorista Inés Hernand, presentadora del concurs juntament amb Mónica Naranjo i Rodrigo Vázquez. El motiu, que va cobrar molt menys que els seus dos companys.

Què sabem? Segons ha revelat Público, el sou de RTVE a Rodrigo Vázquez per presentar l'última edició del Benidorm Fest va ser de 50.000 euros. Mateixa xifra que una de les altres dues presentadores, tot i que el diari no sap dir quina. L'altra, en canvi, hauria facturat menys d'un terç. "El dubte està entre Mónica Naranjo i Inés Hernand. Una va cobrar 50.000, però l'altra 15.000", revela. La còmica resol el dubte.

Què diu Inés Hernand?

  • "Aquesta petitíssima, testimonial i simbòlica diferència de cobrar 35.000 euros menys que els meus dos companys. Quina gràcia i què bé que em senta", ha ironitzat al seu compte de Twitter.

Resposta de RTVE. Hores més tard, RTVE ha emès un comunicat pel qual ha matisat la informació publicada. Corregeix la dada del sou de Rodrigo Vázquez i assegura que va cobrar 25.000 euros, la meitat de la xifra que havia donat en un primer moment a Público. D'altra banda, justifica que el sou de Mónica Naranjo va ser superior perquè, més enllà de presentar les gales, va fer dues actuacions musicals.

A més, la resposta irritada d'Inés Hernand s'ha viralitzat a les xarxes socials, i ha fet que Mónica Naranjo i ella mateixa fossin tendència a tot Espanya. Entre els missatges de suport que ha rebut hi ha la piulada de la mallorquina Angy Fernández, que ha denunciat que li va passar el mateix al retrobament de Física o Química que es va emetre el gener. Més tard ha esborrat el tuit.

D'on venim? Inés Hernand és l'única, dels tres presentadors de la segona edició del Benidorm Fest, que també va ser a la primera. En aquella ocasió, va conduir les gales amb Máximo Huerta i Alaska. També hi va haver una gran diferència de sous. Mentre els seus dos companys van facturar 18.000 euros, ella es va haver de conformar amb 7.500.

Per acabar: Aquesta és la segona polèmica, en una setmana, amb els sous de presentadors de RTVE revelats per Público. La millor pagada del 2022 és Eva Soriano per La noche: D. La de Reus va cobrar 11.000 euros per cada programa. La segueixen Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez, que van ingressar 10.000 euros per cada episodi de Masterchef; i Alaska, amb 4.000 euros per cada Cine de barrio.

Categoria: La Jungla