La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Susi Caramelo arrasa a les xarxes amb el seu missatge pel final de 'Cuentos Chinos'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El programa de Jorge Javier Vázquez a Telecinco, Cuentos Chinos, ha durat menys temps a la televisió que un caramel a la porta d'una escola. Una cancel·lació del programa, que ha estat presa per les altes esferes de Mediaset, a causa de la baixa audiència del format.

Què sabem? Jorge Javier Vázquez, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat un sincer missatge assumint el fracàs del seu nou programa i felicitant els seus rivals, entre ells Pablo Motos, per l'èxit que tenen els seus espais a la televisió.

Què ha passat? Jorge Javier no ha estat l'únic que ha publicat un missatge a les xarxes amb el final inesperat de Cuentos Chinos. La col·laboradora del programa i humorista, Susi Caramelo, també ho ha fet. Un missatge que no para de rebre comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors.

En detall: Susi Caramelo, que per a molts que no la coneixien ha estat un gran descobriment, s'ha acomiadat amb molt d'humor del programa Cuentos Chinos. L'espai nocturn en un principi s'emetia de dilluns a dijous, però després va passar a ser de dilluns a dimecres i finalment ha arribat la cancel·lació. Susi Caramelo, en el seu compte d'Instagram, ha escrit el següent: "Espero que us hagi agradat la primera temporada de Cuentos Chinos, estic desitjant que es comenci a gravar la segona".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Caramelo 🎤🍬🍬🍬 (@susicaramelo)

Per acabar: Unes paraules carregades d'humor per fer front a aquest delicat moment. I és que quan un programa s'acaba moltes són les persones que es queden sense feina, no només les que apareixen davant la càmera. "Enhorabona per la feina feta", "Ho has fet molt bé", "Us he vist cada nit", "Jo ho he gaudit molt" o "Et necessitem a la televisió". Aquests són només alguns dels molts missatges de suport que han fet arribar a Susi Caramelo. Quin serà el seu pròxim projecte davant de càmeres?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram