La Jungla
Kiko Rivera i Irene Rosales
Foto: Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram
Televisió

El missatge d'Irene Rosales a l'ex de Kiko Rivera pel fill que tenen en comú: "Estarà orgullós"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kiko Rivera i Irene Rosales
Foto: Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram

Jessica Bueno, ex de Kiko Rivera, està concursant a GH VIP 8 i aquest diumenge s'ha salvat d'estar nominada. Davant la situació, Irene Rosales ha publicat un missatge dirigit a la concursant a les seves xarxes socials.

D'on venim: Jessica Bueno va sortir com una de les sis nominades de la darrera gala de GH VIP, i aquest diumenge s'ha salvat com a una de les nominades menys votades pel públic per ser expulsada.

  • En rebre la notícia, la concursant s'ha mostrat molt contenta i amb il·lusió de poder continuar el seu concurs sense la por de córrer el perill de ser expulsada dijous: ''Moltes gràcies, de debò, em fa molta il·lusió seguir aquí. No sé què dir, estic molt nerviosa. M'he tret un pes de sobre i crec que estic molt més il·lusionada que el dia que vaig entrar. Amb més ganes, ho viuré amb més ganes. Gràcies per aquesta oportunitat i per poder seguir aquí”.

Què ha dit Irene Rosales: Davant la decisió de l'audiència, la parella de Kiko Rivera ha reaccionat a les xarxes socials. Aquestes han estat les seves declaracions, juntament amb una fotografia de Jessica Bueno a la casa de Guadalix de la Sierra:

  • "M'alegro molt per Jessica Bueno, sé d'una personeta que estarà supercontent!".
  • "Tant de bo i arribi a la final, perquè gaudeixi de la bonica experiència que és viure Gran Hermano VIP i perquè sé que estarà superorgullós".

En detall: D'aquesta forma, Irene Rosales ha mostrat la seva alegria i simpatia per Jessica Bueno, mare del fill que tenen en comú l'actual concursant de GH VIP i Kiko Rivera, els quals es van conèixer concursant a Supervivientes.

A més, Anabel Pantoja també s'ha mostrat molt contenta amb la decisió de l'audiència. Tal com s'ha pogut observar al debat emès a Telecinco, la col·laboradora ha aplaudit molt feliç quan Ion Aramendi ha dit el nom de Jessica com una de les salvades de la nit: “M'agradaria agrair a la gent que ha comprat o que prefereix tenir una Jessica Bueno que és natural, autèntica i, sobretot, sincera i educada. Espero que segueixi al concurs perquè s'ho mereix”.

Categoria: La Jungla