La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Alejandro Sanz i una famosíssima espanyola, enxampats en un hotel de Santander

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cantant nascut a Madrid, Alejandro Sanz, des de fa temps, és notícia per la mala ratxa que viu en l'àmbit personal. I és que l'artista, que a finals d'any oferirà un nou concert a Barcelona i Madrid, està molt tocat i a les seves xarxes socials publica missatges que inquieten als seus seguidors.

Què sabem? Va ser fa mesos quan Alejandro Sanz, a través del seu compte de X, va dir que no estava bé, que havia tocat fons i que en alguns moments li agradaria no existir. Unes duríssimes paraules que van tenir una repercussió mundial.

Què ha passat? Va ser fa uns mesos, a finals de juliol, quan Alejandro Sanz, en el marc de la seva gira, va oferir un concert a Cantàbria, a Santander. Un concert on el cantant va estar molt ben acompanyat per una famosa espanyola, amb qui hauria recuperat de nou la il·lusió per l'amor.

En detall: Les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, en el seu pòdcast Mamarazzis, han explicat que Alejandro Sanz estaria de nou enamorat. L'afortunada no seria altra que una famosa espanyola que ha protagonitzat campanyes de publicitat, sèries i pel·lícules. Una famosíssima model amb qui Alejandro Sanz va passar diverses hores d'intimitat en l'habitació del seu hotel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandro Sanz (@alejandrosanz)

A més: Les periodistes han dit que, de moment, no hi ha proves gràfiques, és a dir, ni fotos ni vídeos, de la possible nova parella. De manera que a hores d'ara no poden descobrir el nom de la famosa. Tot i que esperen poder-ho fer durant les pròximes setmanes.

Per acabar: Una nova relació sentimental, si s'acaba confirmant, amb la qual Alejandro Sanz oblidaria el seu passat amb la cubana Rachel Valdés. El cantant i l'artista visual de 33 anys van posar punt final a la seva relació de diversos anys a finals de maig del 2023, després d'una forta crisi sentimental.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Famosos