La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Alejandro Sanz preocupa amb un nou missatge que moltes persones no entenen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cantant espanyol està passant una època delicada a causa dels seus problemes relacionats amb la salut mental. Tot i això rep l'escalf de tots els seus fans i seguidors cada vegada que té una actuació. I és que moltes són les persones que segueixen el cantant allà on va i li fan arribar tot el seu afecte.

Què sabem? Alejandro Sanz, des de fa mesos, viu una delicada situació personal. Mentalment, no està bé, tal com ell ha manifestat a través de les seves xarxes socials. A més, a principis d'estiu va trencar la seva relació amb l'artista cubana Rachel Valdés. Una relació sentimental que va començar l'any 2019.

Què ha passat? Durant les últimes hores el cantant nascut a Madrid, amic de Shakira, ha publicat un nou missatge a les seves xarxes que moltes persones no han entès. Unes paraules que han preocupat a molts i que han generat una gran repercussió.

En detall: "En aquestes nits és quan voldria parlar amb els meus pares per fer-los arribar que estic bé, que lluito cada dia, que em reconcilio amb la vida i que els trobo molt a faltar". Així comença el missatge que ha publicat l'artista, que actualment es troba en plena gira de concerts pels Estats Units. "Mai res és perfecte, però val la pena viure la vida", sentencia el cantant. Un missatge que acumula moltes respostes per part dels seus seguidors, que estan preocupats pel cantant i volen que es recuperi el més aviat. El missatge és aquest:

Per acabar: Va ser a finals de maig quan Alejandro Sanz, a través de les seves xarxes, va escriure un missatge que a fer saltar totes les alarmes. "No estic bé. Estic trist i cansat. Estic treballant per curar-me, però a vegades no vull ni ser-hi", va dir entre altres coses.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Música