La Jungla
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu | Telecinco
Famosos

Kiko Rivera, ingressat a l'espera d'una operació de cor: "Tinc ganes de viure"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu | Telecinco

Kiko Rivera continua ingressat a l'hospital, nou mesos després de l'ictus isquèmic que el va enviar a l'UCI. Aquesta vegada, per un problema al cor del qual serà intervingut quirúrgicament en les pròximes hores.

Què en sabem? Kiko Rivera ha anunciat que serà operat aquest dilluns per sotmetre's a un cateterisme cardíac a l'hospital de Sevilla on es manté ingressat. En un comunicat a les seves xarxes socials, el fill gran d'Isabel Pantoja explica que una part del cor no li funciona "en condicions" i expressa les seves ganes de tirar endavant: "Tinc ganes de viure".

Què diu Kiko Rivera?

  • "Vull agrair a Déu que m'hagi donat una altra oportunitat per veure créixer els meus fills i també per esmenar els meus errors, que no són pocs".
  • "No puc oblidar-me de la meva dona, Irene Rosales; i gràcies mama per venir-me a veure. Perdó per les formes i per perdre els nervis".
  • "El meu cor necessita curar-se, i per això us necessito a tots".
  • "Tot anirà millor, m'estic cuidant i així seguirà sent, deixant enrere els meus mals hàbits, que no han estat pocs".

D'on venim? Divendres al matí, Kiko Rivera compartia públicament una fotografia en un llit d'hospital. Estirat, sense samarreta i amb l'agulla d'una via injectada en un braç. Aleshores no explicava què era exactament el que li havia passat, tot i que deixava ben clar que es tractava d'un "ensurt".

A més, el 21 d'octubre de 2022, l'artista ingressava a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla a conseqüència d'un ictus que el va mantenir cinc dies a l'UCI. Des d'aleshores, i a conseqüència també del veto a Telecinco, s'ha mantingut en un segon pla, recuperant-se en la intimitat i centrat en la seva carrera musical. Una de les seves úniques aparicions televisives, abans d'aquest nou embat, va ser el passat mes de febrer, quan va visitar La Resistencia de David Broncano i va explicar que havia estat "molt fotut" a l'hospital.

Categoria: La Jungla