La Jungla
Foto: | Youtube
Xarxes

Aitana respon a les crítiques pels seus balls: 6 fotos vestida de col·legiala

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Youtube

La cantant Aitana acaba d'estrenar la seva nova gira de concerts, sota el nom 'Alpha Tour'. Una gira de concerts que va començar fa uns dies a València i que ha estat marcada per la polèmica.

Què sabem? Aitana Ocaña està en el centre de la polèmica pels seus balls pujats de to. Uns balls que fa en la seva nova gira de concerts i que no han agradat a molts. És per aquest motiu que les crítiques a través de les xarxes socials no s'ha fet esperar.

Què ha passat? Aitana Ocaña ha respost a les crítiques rebudes amb unes fotos que ha publicat en el seu compte d'Instagram. Sis fotos en total que han rebut molts comentaris i reaccions. Les mostrem a continuació.

En detall: Sis fotos vestides com si fos una col·legiala i l'emoticona d'una estrella color daurat. Aquesta ha estat la publicació que Aitana, feliç amb Sebastián Yatra, ha fet durant les últimes hores per respondre a totes les crítiques rebudes pels seus balls pujats de to a sobre l'escenari. I és que moltes persones consideren que Aitana, que ja té 24 anys, té un públic infantil i que aquests balls no són gens encertats. Les imatges d'Aitana vestida com si anés a l'escola, amb una faldilla curta de color negre, unes sabates, uns mitjons blancs i una samarreta blanca, a continuació:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

A més: En una entrevista a Europa Press, la catalana ha parlat de les crítiques i els atacs que està rebent per sexualitzar els seus balls. Entre altres ha dit: "Vull que els més petits creixin amb la meva música i no tinc cap necessitat d'atraure a un altre tipus de públic. En els meus concerts veig a famílies senceres i a mi m'encanta. Ara tinc més experiència i això es reflecteix en les meves cançons".

Per acabar: "Ets preciosa", "Brillant com sempre", "Ets una estrella", "Molt guapa", "Ets una nina" o "Brilles amb llum pròpia". Aquests són només alguns dels molts comentaris que els seus seguidors li han fet arribar, per donar-li ànims en aquest moment complicat. La cantant, que es va donar a conèixer gràcies a Operacón Triunfo, pròximament farà parada a Màlaga i després arribarà a Barcelona, en el Palau Sant Jordi, on actuarà els dies 12 i 13 d'octubre..

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música