La Jungla
María Patiño i Aitana
Foto: María Patiño i Aitana | Instagram
Televisió

El potent i viral missatge de María Patiño en defensa d'Aitana: "Els meus pits no em resten"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Patiño i Aitana
Foto: María Patiño i Aitana | Instagram

Després de convertir-se Aitana en la protagonista de la setmana pel "polèmic" ball en un concert a València de la gira 'Alpha Tour', María Patiño s'ha pronunciat en defensa seva i ha explicat unes vivències personals.

D'on venim: El darrer cap de setmana, Aitana va rebre moltes crítiques pel tipus de coreografia que va oferir en un concert a València. En resposta a la "polèmica", alguns famosos s'han pronunciat en contra seva, com la periodista Patricia Pardo que ho va definir com una "hipersexualització de la infància", i altres que l'han donat el seu suport, com la cantant Ruth Lorenzo i la presentadora María Patiño.

Què en diu María Patiño: Hores abans de pronunciar-se a Socialité, la presentadora va dedicar unes paraules a Aitana mitjançant X, on va defensar a la cantant. Aquestes van ser les seves paraules:

  • "Estimada Aitana, quan vaig començar a la meva professió em van recomanar no utilitzar escot. Em vaig rebel·lar, soc menys periodista? menys seriosa?... Els meus pits no em resten, la meva manera de parlar no em resta. Només em resta no ser fidel a mi mateixa", unes paraules que han rebut molt bones reaccions a la xarxa social.

En detall: Aquest diumenge, María Patiño es va tornar a pronunciar al respecte a Socialité, on va defensar Aitana Ocaña dient que “cada pare educa la seva filla com li dona la gana”, i va reflexionar respecte a les diferències generacionals: “Els nens d'ara desperten molt abans, a nivell sexual, que els de la meva generació”.

A més, la periodista va tornar a fer referència al missatge que va compartir a les xarxes socials: “A mi no em defineix la meva manera de vestir, sinó la manera de treballar. Darrere d'aquesta noia i aquest ball hi ha professionalitat”.

  • Tot i això, Patiño va reconèixer que hi ha conseqüències a l'hora de fer aquest salt: “És molt jove i li passarà factura portar aquesta bandera, perquè hi ha part de la societat que no ho comparteix”.