La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Mayka Navarro patina a Telecinco: la diu grossa quan creu que ningú l'escolta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista Mayka Navarro, entre altres coses, col·labora amb el programa Vamos a ver que ara presenten Joaquín Prat i Patrícia Pardo cada matí a Telecinco. Un programa produït per la productora Unicorn, de la presentadora Ana Rosa Quintana. Productora de la qual forma part Mayka Navarro.

Què sabem? Aquest matí de dijous 5 d'octubre Mayka Navarro l'ha dita grossa a la televisió. La periodista estava en connexió amb el programa des de Barcelona, i quan es pensava que ningú l'escoltava ha dit unes paraules que han deixat blanc al presentador Joaquín Prat.

Què en sabem? Un moment que s'ha fet viral a les xarxes, com no podia ser d'altra manera. Tot i que Mayka no és la primera víctima del directe. Com ella, moltes altres persones que treballen a la televisió també han patinat i han dit coses que no tocaven quan es pensaven que ningú els escoltava.

En detall: Joaquín Prat intentava connectar amb la periodista Mayka Navarro, que es trobava a Barcelona, per informar sobre el cas del futbolista Dani Alves. Una connexió que ha començat amb mal peu perquè Joaquín Prat, des de plató, a Madrid, es queixava que Mayka Navarro no els escoltava. "No, no tenim sort", deia Prat fent referència a la connexió. Mentrestant, Mayka Navarro sortia per càmera mossegant-se els llavis. Joaquín Prat ho tornava a intentar: "Mayka, ens escoltes?". La periodista catalana, de cop i volta, pensant-se que no estava en directe, la deia grossa. Unes paraules amb les quals Joaquín Prat s'ha quedat mut i blanc. "Em cago en la puta", ha dit, traient-se la petaca de l'esquena. El moment:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telecinco.es (@telecincoes)

Per acabar: Una situació a la qual Patrícia Pardo, també presentadora del programa matinal de Telecinco, ha intentat treure ferro. "Coses del directe perquè la nostra Mayka és molt natural". Una naturalitat que també han aplaudit a través de les xarxes socials. "Mayka és la millor, em fa molt riure", "M'encanta la naturalitat de la Mayka", "Sense filtres", "És única" o "El millor moment del programa".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco