La Jungla
Mayka Navarro, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa'
Foto: Mayka Navarro, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco
Famosos

Mayka Navarro, contra les crítiques per l'entrevista a Dani Alves: "Qualsevol ho hauria fet"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mayka Navarro, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa'
Foto: Mayka Navarro, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Mayka Navarro és al centre de la polèmica, després de la publicació de la primera entrevista a Dani Alves des que va ser empresonat el gener per la presumpta violació a una jove de 23 anys. A El programa de Ana Rosa, la periodista de successos s'ha defensat de les crítiques.

Què en sabem? Mayka Navarro és l'autora de l'entrevista a Dani Alves publicada aquest dimecres a La Vanguardia i El programa de Ana Rosa. Una conversa amb el futbolista que li ha valgut una allau de crítiques, especialment per part d'aquells que l'acusen de blanquejar un presumpte agressor sexual. Des de Telecinco, la periodista diu que no ha fet res que no hauria fet qualsevol altre professional.

Què diu?

  • "Aquest matí he sortit de l'hotel amb l'impermeable i el paraigües obert contra les crítiques".
  • "Però és una entrevista per la qual ell tenia centenars de peticions de tot el món. Jo la vaig gestionar directament amb ell".
  • "Ell ha llegit totes les cròniques a La Vanguardia tots aquests mesos, i també veu el programa".
  • "Qualsevol dels que ens critiquen ho hauria fet".

D'on venim? En una entrevistada aquest dimecres a La Vanguardia i El programa de Ana Rosa, la primera des que va ingressar en presó preventiva, Dani Alves afirma que no va forçar la noia i que, tot i que no sap per què el va denunciar, diu que la "perdona". A més, el brasiler assegura que té la "consciència tranquil·la".