La Jungla
Mayka Navarro, aquest dilluns a 'Zona Franca'
Foto: Mayka Navarro, aquest dilluns a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Mayka Navarro revoluciona 'Zona Franca' de TV3 amb un regal molt sexual a Danae Boronat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mayka Navarro, aquest dilluns a 'Zona Franca'
Foto: Mayka Navarro, aquest dilluns a 'Zona Franca' | TV3

Mayka Navarro porta l'espectacle televisiu allà on vagi, i aquest dilluns a la nit no podia ser menys en la seva visita a Zona Franca de TV3. Des del primer minut, amb el regal sexual a Danae Boronat, fins al final de l'entrevista, amb l'entrada dels seus quatre gossos a plató.

En detall: Gran amiga de Christian Escribà, Mayka Navarro havia seguit l'entrevista que li havien fet a Zona Franca fa dues setmanes. Un programa que li ha donat la inspiració per fer un regal a Danae Boronat. "Vigila, perquè és molt delicat, molt fràgil i molt sensible", ha advertit a la presentadora mentre destapava un gran penis de xocolata. "És que et vaig veure tan interessada en la manera com havia fet el membre de Nacho Vidal", ha dit. Aquí el moment:

A més, Mayka Navarro ha parlat de la seva trajectòria i el seu passat abans de ser periodista de successos. Fins i tot havia fet de minyona d'una família que va acabar tota detinguda: "Vaig estar servint amb còfia i uniforme en una casa d'uns narcotraficants a Castelldefels", ha revelat per a sorpresa de Danae Boronat. "La meva qualitat d'investigadora va ser nul·la, no em vaig assabentar de res. Hauria d'haver sospitat d'aquelles reunions a les quatre de la matinada quan em demanaven empanadilles", ha fet broma.

Un altre apunt: Abans de marxar, Mayka Navarro ha sorprès de nou a l'audiència amb els seus caniches Simón i Lola i els dos cadells que acaben de tenir, Roma i Lolo. Els petits ja tenen tres mesos, i estan a punt de marxar amb els seus amics Miquel Valls i Marisa. Un moment tendre, amb els animals pujant al sofà i saltant al damunt de la periodista, que s'ha vist interromput de cop: "T'estàs pixant, Lolo? No m'ho puc creure", ha assenyalat la de Santa Coloma mentre el gosset marcava territori enmig del plató.

Per acabar: Zona Franca comença la setmana amb un 5,4% de quota de pantalla i 52.000 espectadors que han vist l'entrevista a Mayka Navarro. Aquest dimarts, el late night de Danae Boronat torna amb el periodista i presentador del Telenotícies Carles Costa.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió