La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Mor en un helicòpter un íntim de Rosalía, que la va ajudar a fer un dels seus grans èxits

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant catalana, Rosalía Vila, ha encaixat una dura notícia en les últimes hores. I és que una persona molt especial per a ella ha perdut la vida amb només 32 anys.

Què sabem? La cantant Rosalía Vila, que prepara el seu casament amb la seva parella Rauw Alejandro, s'ha endut una notícia gens agradable. I és que un gran amic seu, molt jove, per cert, ha perdut la vida en un tràgic accident aeri.

Què ha passat? Segons informa el portat Vanitatis la cantant catalana, que recentment ha estat víctima d'unes fotos retocades seves, s'ha endut una mala notícia durant el dilluns 29 de maig. Una notícia que hagués preferit que no hagués tingut lloc. I és que un amic seu ha perdut la vida en un accident d'helicòpter que ha tingut lloc a Suissa. Sembla que l'helicòpter anava a una velocitat més ràpida del que havia d'anar.

En profunditat: La persona que ha perdut la vida ha estat el francès Valentin Petit, que estava a punt de fer 33 anys. Una mort que s'ha produït en un helicòpter, quan Petit es trobava volant sobre la zona de Neuchâtel. L'amic de Rosalía, que va treballar amb altres artistes com Pharrell Williams o Ferg, es trobava a Suissa per motius laborals i en l'accident d'helicòpter també han perdut la vida el pilot i un altre acompanyant que viatjava amb ells.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Per acabar: Valentin Petit, aficionat a les motos i als esports extrems, va treballar amb Rosalía per dirigir el videoclip de la famosa cançó Saoko. Un tema que s'inclou dins l'àlbum Motomami que la catalana va publicar l'any 2022. Un videoclip, que es va rodar en un pont d'Ucraïna abans que esclatés la guerra, on les motos són les principals protagonistes. Un videoclip que també destaca per tot el vestuari que vesteix la cantant i perquè llueix lentilles de color blau, que ressalten encara més la seva mirada.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía