La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía esclata per la publicació de fotos falses d'ella despullada: "Fàstic i pena"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía està indignada. La diva de Sant Esteve Sesrovires ha estat víctima d'un muntatge fotogràfic aquest dimarts, amb imatges editades on apareix mig despullada i que ha compartit el cantant JC Reyes a les seves xarxes socials. Un "tipus de violència", ha denunciat, que li provoca "fàstic i pena".

Què en sabem? Aquest dimarts al vespre, hores més tard que les seves fotos falses mostrant els pits es viralitzessin, Rosalía ha respost públicament al cantant sevillà de reggaeton JC Reyes. Ho ha fet a través d'un missatge molt contundent, publicat al seu compte de Twitter, que s'ha convertit en tendència número 1 a Espanya. 

Què diu Rosalía?

  • "Buscar visibilitat faltant el respecte i sexualitzant algú, és un tipus de violència i fa fàstic. Però fer-ho per quatre reproduccions fa pena".

D'on venim? Els últims dos dies, JC Reyes ha compartit a les seves xarxes socials fotografies de Rosalía ensenyant suposadament els pits. Imatges robades del perfil d'Instagram de la cantant i que han estat retocades amb Photoshop. Per respecte a l'artista no compartirem els muntatges. Sí que tenim però les fotografies originals que l'andalús ha utilitzat de base per retratar-la sense roba. Són aquestes:

Un altre apunt: Al centre de la polèmica i ensorrat per les crítiques, JC Reyes ha reaccionat en les darreres hores en un directe d'Instagram. El traper s'ha defensat dient que "només se li veu l'escot" (els seus muntatges amaguen els mugrons amb emoticones) i demanant "respecte" per ell.

Per acabar: Mitjans internacionals, com les prestigioses revistes musicals Rolling Stone o Billboard, s'han fet ressò de la controvèrsia, que podria tenir origen en una desafortunada estratègia publicitària de JC Reyes abans de la publicació d'un nou tema.

Categoria: La Jungla