La Jungla
Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023'
Foto: Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023' | Prime Video
Televisió

Tot el que has de saber per assistir de públic a la nova edició d''Operación Triunfo'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023'
Foto: Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023' | Prime Video

Operación Triunfo torna a les nostres vides en poc més d'un mes, i cada vegada coneixem més detalls. I, com ja n'era habitual, els fidels seguidors del talent show podran assistir de públic cada dilluns a les gales corresponents.

D'on venim: Amb el càsting final ja realitzat, el pròxim 16 de novembre Prime Video oferirà dos resums exclusius i inèdits del càsting d'OT 2023, d'on sortiran les 18 persones escollides per participar en la gala 0, d'entre els 105 aspirants que van arribar al càsting final d'un total de més de 13.000 persones que es van presentar als càstings de les diferents ciutats.

Què en sabem: Una de les qüestions més comentades a les xarxes socials ha estat com assistir de públic a les gales d'aquesta edició d'Operación Triunfo, i ja coneixem més detalls de l'assumpte:

  • Serà el pròxim 16 d'octubre durant el matí quan Gestmusic obrirà les inscripcions per a poder assistir com a públic a les diverses gales del talent show.
  • La ubicació serà la mateixa que en les darreres edicions, al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa.
  • Per a poder assistir de públic es necessita disponibilitat presencial de 19:30h a 00:30 hores, facilitant el transport d'anada i tornada amb autobusos gratuïts que cobriran el transport de Barcelona a l'estudi.
  • Un altre dels requisits és l'edat permesa, ja que només podran assistir de públic persones majors de 16 anys, tenint en compte que els menors d'edat necessiten autorització.

A més, aquest dilluns també hem conegut que la polifacètica Masi Rodríguez s'incorpora a l'equip d'OT 2023 i presentarà les postgales a Prime Video, seguidament de les gales presentades per Chenoa els dilluns en directe. En elles, Masi comentarà el més destacat de la gala amb els concursants acompanyada de part del professorat i Noemí Galera, directora de l'Acadèmia.

  • D'altra banda, Xuso Jones presentarà OT al día, on cada dia de dimarts a dissabte a les 22:00 hores es repassarà els moments clau, com el repartiment dels temes, els assajos i altres tipus de contingut inèdit.
Categoria: La Jungla