La Jungla
Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023'
Foto: Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023' | Twitter
Televisió

'Operación Triunfo' ja té data d'estrena: totes les novetats del seu retorn

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023'
Foto: Noemí Galera, Chenoa i Xuso Jones a la promo d''OT 2023' | Twitter

Després de finalitzar la seva etapa a RTVE, Operación Triunfo tornarà al novembre amb una edició innovadora i carregada de nous talents. I, després d'iniciar el càsting final, ja coneixem més novetats d'OT 2023.

Què en sabem: Operación Triunfo 2023 es podrà gaudir a través de Prime Video, la plataforma d'Amazon. L'edició s'estrenarà el dilluns 20 de novembre a les 22:00 hores en directe amb Chenoa com a presentadora.

A més, el programa comptarà amb el canal 24 hores a YouTube i potenciarà el contingut a les xarxes socials. I, també, comptarà amb un programa d'entreteniment diari presentat per Xuso Jones.

  • El magazín s'emetrà de dimarts a dissabte a les 22:00 hores també a Prime Video, on s'emetrà nou contingut diari amb imatges inèdites de l'acadèmia d'Operación Triunfo.
  • En ell, Jones estarà acompanyat d'un grup de col·laboradors amb qui comentarà els moments clau de la setmana, el repartiment de temes, els assaigs i altre tipus de continguts.

En detall: Tot i estrenar-se el 20 de novembre, Prime Video oferirà dos especials resum del càsting d'OT 2023 en exclusiva el 16 de novembre, on es podran conèixer als concursants. D'aquesta manera, fins al moment no es coneixeran els concursants seleccionats per entrar a l'acadèmia.

  • D'entre els més de 13.000 aspirants que es van presentar als càstings, només 105 d'ells han arribat al càsting final, que ha començat aquest dilluns a Barcelona.
  • D'aquest càsting final, s'escolliran les 18 persones que participaran en la gala 0 del talent.

Per últim: A la presentació del càsting final, Noemí Galera ha presentat professors que estaran en aquesta edició acompanyant i fent evolucionar els concursants. A més dels veterans Manu Guix i Mamen Márquez, s'incorporen al professorat Pablo Lluch, el pianista que ha estat acompanyant als aspirants durant el càsting d'OT 2023, i el músic i productor Vic Mirallas.

Categoria: La Jungla