La Jungla
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Aquesta és la fortuna milionària de Dulceida, que creix cada dia

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida, el nom que fa servir la badalonina Aida Domènech, ha aconseguit ser la influencer més reconeguda de tot Espanya, i això té premi: una fortuna milionària que li permet mantenir un tren de vida elevadíssim

Què en sabem? Amb els seus més de tres milions de seguidors a Instagram (la seva nòvia Alba Paul en té un milió), Dulceida ha aconseguit que cadascuna de les seves publicacions costi un ull de la cara en termes de publicitat. Així, segons l'expert en xarxes José Nobleja, la catalana podria ingressar entre 8.000 i 10.000 euros per post, unes xifres que podrien reportar-li 150.000 euros al mes.

A més, Dulceida també ingressa una quantiosa suma de diners amb la seva empresa Dulce Week End SL, amb la qual organitzava un festival anual fins l'any de la pandèmia; la marca de roba DulceidaShop; i l'agència de representació In Management. Amb tot, segons Lecturas el 2021 va facturar 3,1 milions d'euros, amb un total actiu d'1,5 milions.

D'altra banda, la seva nòvia Alba Paul també té la seva pròpia empresa, The Feat Hervan SL, amb la qual col·loca autocaravanes i altres vehicles d'acampada.

Per acabar: Les noves informacions sobre el patrimoni de Dulceida sorgeixen precisament quan la badalonina acaba d'estrenar el seu nou pòdcast Destino: las estrellas, que ja ha començat a rendibilitzar amb la plataforma Podimo.

Categoria: La Jungla