La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Ares Teixidó trenca amb la seva nòvia Bruna i ara tonteja amb aquesta cantant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana de Lleida, Ares Teixidó, ha trencat amb la seva nòvia Bruna Bravo. Una relació sentimental de la qual totes dues han presumit molt a través de les xarxes, tot i que han tingut moltes anades i tornades.

Què sabem? Va ser aquest passat dilluns quan Bruna, la que va ser parella d'Ares, va confessar a través del seu compte d'Instagram que la relació amb la catalana s'havia acabat. Bruna va dir que ara mateix les dues necessitaven distància i temps. Per aquest motiu van deixar-se de seguir a Instagram.

Què ha passat? Ares Teixidó, que en un passat va tenir una relació amb David Bustamante, no perd el temps. I és que es comenta que l'ex de 8TV, on presentava el programa Sexual Revolution, estaria començant a refer la seva vida sentimental i tindria papallones a l'estómac de nou. La responsable de tots aquests sentiments no és altra que una famosa cantant.

En detall: En el pòdcast de Mediaset, En todas las salsas, han explicat que Bruna Bravo i Ares Teixidó han deixat la seva relació sentimental. De fet, durant l'estiu van tenir una crisi de parella, però després ho van solucionar i van tornar, però sembla que aquesta vegada és la definitiva.

A més: Tot i deixar la relació amb la seva nòvia, Ares Teixidió estaria tontejant amb una famosa cantant amb qui es rumoreja que té una relació molt especial, que no és només d'amistat. Parlem de la cantant Ana Legazpi, vocalista del grup musical Marlena i que en un passat es va dir que estava sortint amb Dulceida, quan ho va deixar amb la seva nòvia Alba. De fet, Ares Teixidó i la cantant van coincidir fa uns dies en un acte a Madrid, al qual van anar moltes influencers i famoses.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido)

Per acabar: Una ruptura de la qual Ares Teixidó, de moment, no s'ha pronunciat de manera pública a través de les seves xarxes. Tampoc ha dit res dels rumors de relació entre ella i la cantant Ana. Però ja se sap: quan el riu sona, aigua porta.

Categoria: La Jungla