La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche celebra 8 anys de casada: foto a casa seva vestida de núvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cristina Pedroche celebra avui 24 d'octubre un dia molt especial. I és que avui fa 8 anys que es va casar amb la seva parella, el xef David Muñoz, amb qui fa uns mesos ha tingut la seva primera filla en comú, que es diu Laia.

Què sabem? Cristina Pedroche ha dedicat unes boniques paraules al seu marit. Ho ha fet a través de les seves xarxes socials, del seu compte d'Instagram. Una publicació que acompanya amb una foto molt especial.

Què ha passat? Pedroche, que està molt unida a la seva filla Laia, celebra avui que fa 8 anys es va casar amb la seva parella. Un dia molt especial que ha volgut compartir amb els seus seguidors a Instagram, més de tres milions de persones, que es diu aviat.

En detall: El 24 d'octubre del 2015 Cristina Pedroche i David Muñoz es van casar. Va ser una cerimònia molt íntima i molt particular. I és que tots dos es van comprometre en una habitació de casa seva. Un moment molt especial per a Pedroche que avui, 8 anys més tard, ha recuperat. Ho ha fet publicat una foto del primer petó que es van fer com a marit i muller. "Quina sort haver trobat a un company de vida com tu. Ni en els meus millors somnis hauria imaginat alguna cosa semblant. Estic molt orgullosa de tu com a marit, com a professional i també com a pare", escriu Pedroche entre altres coses.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Una foto on Pedroche presumeix del seu particular vestit de núvia. I és que la presentadora de televisió es va casar sense gota de maquillatge, amb el cabell recollit amb una cua i una samarreta ample i vella de color salmó. El seu marit, el xef David Muñoz, es va casar amb una samarreta de color blanc. Un moment molt especial que van viure en el menjador del seu antic pis de Madrid, ja que ara viuen en una mansió en una zona molt exclusiva. Un casament on només hi havia com a convidats els seus respectius pares.

Categoria: La Jungla