La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche presumeix de cos amb una foto que tornarà a generar polèmica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió, Cristina Pedroche, ha pujat la temperatura durant les últimes hores. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram, on cada dia acumula més i més seguidors.

Què sabem? Cristina Pedroche ha tornat a presumir de cos, després de la forta polèmica que va viure fa unes setmanes després de donar a llum a la seva filla Laia, fruit de la seva relació amb el xef David Muñoz.

Què ha passat? La presentadora es cuida i es mima molt. I precisament això és el que ha fet. Pedroche ha visitat la seva clínica de bellesa de confiança per fer-se un tractament i ha immortalitzat el moment amb una fotografia.

En detall: La del grup Atresmedia ha visitat el seu centre d'estètica de capçalera, ubicat a Madrid, per fer-se un tractament corporal després de les vacances d'estiu. "Intentant tornar a la rutina a poc a poc", confessa la presentadora del programa Password. "Aquest any no he pres molt el sol, però m'agrada quan arriba el mes de setembre fer-me un tractament exfoliant que em deixa la pell molt lluminosa i suau", afegeix. Una pell de la qual ha presumit. Ho ha fet amb una foto on apareix cap per avall, tombada en un llit, sense roba i amb una tovallola de color blanc que li tapa la zona del cul. La foto és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Una publicació a Instagram que per evitar comentaris negatius amb relació al seu físic, Cristina Pedroche ha optat per bloquejar els comentaris i que ningú pugui dir la seva. Una decisió, de bloquejar els comentaris, que no ha pres ara sinó que va prendre fa setmanes. Ho va fer quan va néixer la seva filla Laia, per protegir-se dels atacs que de manera constant rep a través de les xarxes per part dels seus seguidors, més de tres milions de persones.

Categoria: La Jungla