La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche celebra el primer mes de vida de la seva filla: dràstica decisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió, Cristina Pedroche, està vivint una època molt especial.

Què sabem? La del grup Atresmedia ha estat mare per primera vegada de la seva filla Laia. Una criatura fruit de la seva relació amb el xef David Muñoz, que ha experimentat un brutal canvi físic en els últims quatre mesos i mig.

Què ha passat? Cristina Pedroche ha viscut un dia molt especial. I és que ha celebrat el primer mes de vida de la seva filla Laia, que va néixer el 14 de juliol a Madrid a l'hospital Montepríncipe.

En profunditat: Per celebrar una data tan significativa per a ella i el seu marit, que debuten en el món de la paternitat, Cristina Pedroche s'ha fet un homenatge culinari i ha anat a un dels restaurants de Madrid propietat de la seva parella, David Muñoz. Així ho ha compartit ella mateixa a través del seu compte d'Instagram, amb una publicació on ha adjuntat diverses imatges tan seves com dels plats que ha degustat. "Celebrem el primer aniversari de la petita en un dels seus restaurants perquè diu que així la meva llet té millor gust", ha escrit Pedroche fent gala de la seva ironia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

A més: Una nova etapa com a mare que no està sent gens fàcil per a Cristina Pedroche. Tal com ha confessat recentment, també a través de les xarxes, està patint molts canvis d'humor i plora molt sovint. També ha dit que de moment té força pànic d'anar al carrer amb la seva filla i que encara té moltes preocupacions.

Per acabar: Cristina Pedroche, coincidint amb el primer mes de vida de la seva filla, ha pres una radical decisió. Una decisió que té a veure amb les xarxes socials i tots els comentaris dolents i les crítiques que rep de manera constant. La d'Antena 3 ha decidit, de moment i fins a nou avís, bloquejar tots els comentaris d'Instagram. És a dir, ella pot penjar fotos i tothom les pot veure, però ningú pot escriure absolutament res. Una mesura per blindar-se davant les critiques i evitar passar-ho encara més malament.

Categoria: La Jungla