La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El marit de Cristina Pedroche no és com recordes: brutal canvi físic en 4 mesos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

David Muñoz, el xef, parella i marit de Cristina Pedroche, ha revolucionat les xarxes socials mostrant el gran canvi físic que ha experimentat en els últims mesos.

Què sabem? El cuiner David Muñoz ha sofert una gran transformació física a causa d'unes proves de salut, que es va fer fa un temps, i no van sortir com ell esperava que sortirien.

Què ha passat? El marit de Cristina Pedroche, a través del seu compte d'Instagram, on cada dia acumula més seguidors, ha mostrat el seu abans i després. Un gran canvi que ha patit en només quatre mesos i mig. Els comentaris i reaccions dels seus seguidors no s'han fet esperar.

En profunditat: David Muñoz ha impactat mostrant el seu gran canvi físic. Ho ha fet amb una foto actual seva, aixecant-se la samarreta i presumint d'abdominals. Una foto que ha comparat amb imatges seves de fa uns mesos, quan la seva dona encara estava embarassada i ell estava força voluminós. El seu gran canvi, com explica a les xarxes, ha passat per ser molt constant a l'hora de menjar, ja que s'ha apuntat a un nutricionista, que li ha donat les claus per aprendre a menjar millor i saber què ha de menjar en cada moment i com ho ha de fer. També ha passat per fer exercici sovint i deixar l'alcohol i beure només en ocasions molt especials. "Em sento molt més creatiu, atrevit en les idees, ràpid i productiu mentalment. Molts dies em sento com un puto coet", confessa. El gran canvi, a continuació:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo)

Per acabar: Una transformació física de la qual Cristina Pedroche s'ha mostrat molt orgullosa. Així ho ha deixat clar en un missatge que li ha fet arribar. "Ets el millor. Aquí també, constància, força de voluntat i disciplina. T'estimem". I és que Cristina Pedrohe també està passant per una època de canvis. La presentadora fa un mes que es va convertir en mare per primer cop, de la seva filla Laia, i assegura que té uns canvis d'humor molt bruscos i que no para de plorar. També diu que li fa pànic sortir al carrer.

Categoria: La Jungla