La Jungla
Cristina Pedroche, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Cristina Pedroche respon a l'allau de crítiques per la polèmica de les fotos postpart

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Pedroche, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Cristina Pedroche està acostumada a les polèmiques, tot i que poques vegades n'havia viscut una tan grossa com la del cap de setmana amb les fotos de la seva recuperació després del part. Impactada pel ressò de les imatges i les incomptables crítiques que ha rebut, la presentadora s'ha defensat en un comunicat que ha publicat en les últimes hores.

Què en sabem? Aquest dissabte, Cristina Pedroche publicava una fotografia i un vídeo de la seva ràpida recuperació, tres setmanes i dos dies després del naixement de la seva filla Laia. "Aquí no hi ha sort, ni miracles. Hi ha molta preparació abans i durant l'embaràs. Vida saludable, esport, menjar sa i meditació", va escriure.

  • Aquestes paraules han generat una allau de reaccions contra ella.
  • Un munt de persones han respost a les xarxes socials que el que marca realment la diferència són els diners.
  • Els crítics han lamentat també que les paraules de Pedroche podien fer sentir culpables altres mares amb menys recursos.

Què diu Cristina Pedroche? Aclaparada per la multitud de crítiques, Cristina Pedroche ha emès un comunicat pel qual ha denunciat que és "esgotador" haver d'explicar les coses que fa i "rebre odi" a internet. La presentadora afirma que parla només del seu "cas personal", i que si ho comparteix és per animar altres mares a dur "una vida sana". També ha assenyalat que, des del naixement de la nena, dorm poc i necessita cuidar la seva salut mental. "Gràcies a tots aquells que ho enteneu. Els que no, els que em desitgeu coses lletges i insulteu, una abraçada, perquè és clar que necessiteu més amor a les vostres vides".

D'on venim? La filla de Cristina Pedroche i David Muñoz va néixer divendres 14 de juliol de matinada en un hospital de Madrid. La intervenció va ser ràpida i sense complicacions mitjançant la tècnica de l'hipnopart, que és el que la mare havia demanat.