La Jungla
Xantal Llavina, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Xantal Llavina, en una imatge de les xarxes socials
Famosos

Xantal Llavina supera el càncer: "M'he curat gràcies a la ciència i la medicina"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Xantal Llavina, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Xantal Llavina, en una imatge de les xarxes socials

Xantal Llavina ha passat vuit mesos molt complicats, des que el desembre de 2022 fos diagnosticada d'un càncer de mama. La presentadora de Catalunya Ràdio va començar aleshores un tractament agressiu de quimioteràpia i va ser operada, esperant el dia que arribés la notícia més esperada. Finalment, aquest dijous li han comunicat que ha superat la malaltia.

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa a les seves xarxes socials, ha superat el càncer de mama als 47 anys i després de vuit mesos. "Els metges m'han comunicat que ja no tinc càncer. M'he curat gràcies a la ciència i a la medicina amb la quimioteràpia i l'operació", ha expressat. Xantal Llavina ha fet pública la notícia amb una fotografia al davant de la Catedral de Barcelona, somrient a la vida per haver aconseguit deixar enrere una de les etapes més difícils que ha hagut de travessar.

Què diu Xantal Llavina? Feliç d'haver superat el càncer, Xantal Llavina ha aprofitat per agrair la feina i el suport a l'equip de metges i infermers que l'han tractat a la Clínica Corachan. "Gràcies per acompanyar-me durant vuit mesos per aquesta autopista difícil de transitar, que hem patit moltíssimes dones", ha dit. També ha tingut paraules per la família i els amics, que no s'han separat del seu costat en tot el procés: "Això m'ha portat camins nous i visions noves de la vida que són un regal d’aprenentatge".

A més, Xantal Llavina ha reivindicat la necessitat d'invertir més recursos en salut i investigació per continuar avançant en la lluita contra el càncer.

D'on venim? El 22 de desembre de 2022, Xantal Llavina va explicar públicament que tenia un càncer al pit, i que deixava temporalment el seu programa, Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio, per començar sis mesos d'un tractament que va acabar el juny. Durant tot aquest temps, la periodista ha visibilitzat la malaltia a través de les xarxes socials, amb fotografies i explicacions de tot el seu procés.

Categoria: La Jungla