La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

El missatge de Xantal Llavina després de superar la segona sessió de quimioteràpia

Barcelona.
Foto: | TV3

La periodista i presentadora catalana, Xantal Llavina, pateix càncer de mama tal com va informar ella a través de les seves xarxes socials.

Què sabem? La periodista Xantal Llavina és una dona forta i positiva. Una actitud de la qual fa gala en aquests durs moments, fent front a un càncer de mama. Una malaltia que ella mateixa, a través de les seves xarxes, va comunicar. Va ser el passat desembre, pocs dies abans de començar les vacances de Nadal.

Què ha passat? Tal com ha publicat en el seu compte d'Instagram, en una fotografia que ha publicat a les seves històries, Xantal Llavina acaba de superar la seva segona sessió de quimioteràpia. En total la periodista i presentadora de l'emissora Catalunya Ràdio n'ha de fer catorze en un termini de sis mesos. Una segona sessió que, a jutjar per la imatge que ha compartit, ha anat molt bé. Llavina, que té una filla amb Quim Masferrer que es diu Xantal igual que ella, apareix amb els ulls maquillats, lluint una gorra i una mascareta de color blau. La imatge és aquesta: 

Què diu? Una captura a les xarxes que Llavina, que ara es troba de baixa laboral, ha compartit amb un missatge molt positiu, fent gala de la seva força i optimisme. La que va ser parella del també presentador Quim Masferrer escriu en anglès: "be positive". Una expressió molt popular que es tradueix a: "sigues positiu".

Per acabar: El dia que Xantal Llavina va comunicar que patia càncer de mama va confessar que en el moment de saber la notícia va ser un "gran xoc". I és que segons va escriure "entren pors, moltes preguntes, però també una lucidesa molt gran de pensar, parar i escoltar els teus metges". Un diagnòstic que Llavina va deixar clar que, tot i ser dur, afronta amb "actitud positiva" perquè és "lluitadora i persistent".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Instagram TV3