La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche estrena un tatuatge molt especial en honor a la seva filla Laia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió acaba de ser mare per primer cop de la seva filla Laia.

Què sabem? Cristina Pedroche viu el seu estiu més especial després d'estrenar-se com a mare amb el seu marit, el xef David Muñoz. Tots dos són pares d'una nena a qui han posat un nom català: Laia.

Què ha passat? L'embaràs ha marcat un abans i després a la vida de Cristina Pedroche. Nou mesos que han estat molt especials per a ella i que ha anat compartint a través de les seves xarxes, tot i les crítiques que en moltes ocasions ha rebut, i continua rebent, per part dels seus seguidors, més de tres milions de persones.

En profunditat: Tot i que fa poc que ha estat mare, Cristina Pedroche s'ha fet un tatuatge molt especial per recordar el seu primer embaràs. Un tatuatge color negre que s'ha fet a la zona de l'avantbraç. Així ho ha mostrat ella mateixa a través de les seves xarxes, durant la tarda del dilluns 31 de juliol. "Les meves contraccions uterines em van portar a la meva filla. I ja estan sempre amb mi en la meva pell i en el meu cor", ha escrit Cristina Pedroche per explicar el significat del seu tatuatge. Foto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Durant les últimes hores la presentadora de televisió ha explicat, també a través de les xarxes, el motiu pel qual no penja res de la seva filla a Instagram. "Ja sabeu que desperto molt d'odi i ara el meu objectiu en la vida és cuidar i protegir a la meva filla", ha començat dient. "Si ja rebo molts missatges lletjos d'ella sense haver mostrat ni una sola foto, no em vull arribar a imaginar el que passaria si ho faig", ha explicat. "Haurà de ser quan ella sigui major la que decideixi si vol que se la conegui o no", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla