La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El favor que demana Cristina Pedroche després del naixement de la seva filla Laia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cristina Pedroche va donar a llum a la seva filla la matinada del passat divendres dia 14 de juliol. Ho va fer en un hospital de Madrid, molt a prop de la mansió on viu amb el seu marit, el xef David Muñoz.

Què sabem? Cristina Pedroche està assimilant tot el que ha viscut en aquestes últimes hores amb el naixement de la seva primera filla Laia. Un embaràs que es va conèixer a finals del 2022, gràcies a la revista Lecturas que ho va publicar en portada, pocs dies abans que presentes les Campanades a Antena 3 amb Alberto Chicote.

Què ha passat? A través de les seves xarxes socials, del seu compte d'Instagram, Cristina Pedroche ha explicat com se sent després de donar a llum a la seva primera criatura. "Estic en un núvol d'amor. Sabia que l'estimava, però en veure-li la cara em sento sobrepassada per totes les coses tan precioses que sento cap a ella", confessa la col·laboradora i presentadora de televisió. "Només vull estimar-la, cuidar-la i protegir-la", afegeix.

En profunditat: Una publicació a les xarxes socials, després de ser mare, on Cristina Pedroche aprofita per demanar un favor als seus seguidors, més de tres milions de persones. "Us vull demanar paciència perquè ho estic assimilant tot. Quan neix un bebè, també neix una mare, de manera que m'estic coneixent en aquesta nova versió millorada i tan sensible", afirma. La publicació i l'escrit de Cristina Pedroche és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: La del programa Zapeando, que estarà de baixa de la televisió durant uns mesos, confessa que tot el que ella s'havia imaginat abans de donar a llum s'ha quedat curt amb el que ha acabat passant. "Ha estat i està sent l'experiència més brutal, màgica i real de la meva vida", afirma. Una publicació que Pedroche acaba donant les gràcies a totes les persones que durant aquests dies els hi fan arribar mostres d'afecte de manera constant. "Ens arriba al cor", sentència.

Categoria: La Jungla