La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche, irreconeixible sense maquillatge: foto amb la seva filla Laia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora del grup Atresmedia, Cristina Pedroche, està centrada en la seva nova etapa vital després de donar a llum a la seva primera filla Laia.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan Cristina Pedroche va causar moltíssima polèmica. Va ser a través del seu compte d'Instagram, on va publicar diverses fotos presumit de cos després d'haver donat a llum. Unes fotos on sembla que no hagi estat embarassada durant nou mesos. Unes imatges molt criticades, amb les quals moltes dones, que recentment també han estat mares, es van sentir ofeses i van denunciar que no es corresponen amb la realitat.

Què ha passat? Després de la polèmica, i d'uns dies sense publicar res, Pedroche ha tornat a les xarxes. Ho ha fet per celebrar el seu primer mes com a mare. Ho ha fet amb un llarguíssim escrit i una imatge d'ella i la seva filla.

En profunditat: Cristina Pedroche, en la foto que ha compartit, apareix lluint un vestit d'estiu estampat, unes xancletes, el cabell recollit en un monyo i amb la cara sense gota de maquillatge. Una imatge on no sembla que sigui ella. "Avui fa un mes que va néixer la meva filla i també fa un mes que vaig néixer jo com a mare", escriu. "Tot el que té a veure amb ella és perfecte i ple d'amor", assegura. "El meu postpart està sent intens perquè en el mateix dia tinc molts canvis d'humor i m'està costant estar estable", confessa.

A més: Cristina Pedroche, en la publicació que ha fet, també explica com és la seva filla nounada, Laia. "Una nena boníssima que quasi no plora, però quan ho fa, ho fa amb ganes. Quan ella plora jo també ploro i la major part de les vegades no soc capaç de verbalitzar el motiu". Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Pedroche també comparteix amb els seus seguidors, més de tres milions de persones, que des que és mare "quasi no surto de casa perquè em fa pànic". La col·laboradora de televisió, casada amb el xef David Muñoz, és conscient, com escriu ella mateixa, que s'ha de relaxar per poder gaudir més del moment que està vivint. "De mica en mica ho aconseguiré", sentència.

Categoria: La Jungla