La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche impacta amb l'última confessió de la seva filla nounada, Laia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió, Cristina Pedroche, està vivint una època molt especial després de convertir-se, fa uns mesos, en mare de la seva primera filla Laia.

Què sabem? Fa unes setmanes Cristina Pedroche va confessar que des que es mare té pànic a sortir al carrer. Prefereix estar a casa tancada amb la seva filla perquè no li passi res a ella ni tampoc a la seva criatura. També va dir que té uns canvis d'humor molt pronunciats i que de la mateixa manera que riu es posa a plorar.

Què ha passat? Durant les últimes hores, Cristina Pedroche, a través del seu compte d'Instagram, ha impactat amb la darrera confessió que ha fet de la seva filla Laia. Una nena fruit de la seva relació de molts anys amb el xef David Muñoz.

En profunditat: Cristina Pedroche va vencent les seves pors i ja s'atreveix a anar pel carrer amb la seva filla. Així ho ha mostrat ella mateixa, aprofitant l'última sortida que han fet pels carrers del centre de Madrid. Una sortida que ha cridat l'atenció de molts. I és que la presentadora té tanta por i pateix tant que cada vegada que surt al carrer es lliga un mocador entre la seva mà i el cotxet, per aguantar-lo encara amb més força i assegurar-se que el cotxet no se'n va ni que tampoc li robarà ningú. Foto del que diem:

Per acabar: Des que s'ha convertit en mare, i per no passar-ho tan malament, Cristina Pedroche ha pres la dràstica decisió de bloquejar tots els comentaris dels seus seguidors a Instagram. Ella penja fotos i vídeos, però la gent que la segueix no pot escriure res. Una mesura per no passar-ho tan malament i viure més tranquil·la sense estar pendent de les crítiques. Unes xarxes socials on fa unes setmanes va dir que fins que la seva filla no fos major d'edat no mostraria la seva cara. També va dir que seria decisió seva, quan fos gran, exposar-se a les xarxes o mantenir-se en un segon pla.

Categoria: La Jungla