La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Cristina Pedroche plora en directe a la tele parlant de la seva filla Laia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

La presentadora de televisió, Cristina Pedroche, es va convertir en mare fa uns mesos. Una nova etapa que fa molta il·lusió a la de La Sexta, però que també porta molt malament. I és que Pedroche no sap estar separada de la seva filla.

Què sabem? Cristina Pedroche ha tornat a la televisió després de ser mare. Es va reincorporar fa uns dies després de setmanes de baixa. Una tornada a la rutina que li està resultant una mica complicada, tal com ha explicat ella mateixa.

Què ha passat? Cristina Pedroche ha plorat en el programa de La Sexta, Zapeando. Ho ha fet parlant de la seva filla, Laia, fruit de la relació que manté des de fa molts anys amb el seu marit, el xef David Muñoz.

En detall: Va ser ahir dimecres 18 d'octubre a la tarda quan Cristina Pedroche es va posar a plorar en directe parlant de la seva filla. Dani Mateo va començar el programa i va donar la benvinguda a Pedroche, dient que li feia molta il·lusió que estigués de nou en el programa. La seva companya Valeria Ros li va preguntar com estava portant aquests primers mesos de maternitat. Pedroche es va posar a plorar a l'acte. "Us prometo que he arribat bé al programa, però he posat a casa una càmera per veure que fa la meva filla en tot moment. Abans d'entrar en directe he vist que estaven la meva filla amb la meva mare en el sofà i m'ha fet molta pena", va confessar. "És com si estigués vivint un Gran Hermano i estic molt enganxada", va rematar.

Per acabar: Fa unes setmanes, a través de les xarxes, Pedroche va dir que la maternitat havia provocat en ella canvis d'humor molt bruscos. De la mateixa manera que es posava a riure, es posava a plorar. També va dir que li fa por sortir a passejar amb la seva filla pel carrer per si li passa alguna cosa a la petita.

 

Categoria: La Jungla